Karrier

Frey nem tudja, hogy elhagyhatja-e a Fiorentinát

A Fiorentina kapusa, Sébastien Frey a Serie A legjobbjai közé nőtte ki magát az utóbbi években, mégsem érzi úgy, hogy megbecsülnék a Violáknál. A klubja azonban eddig nem tudott megegyezni egyik kérőjével sem.

Sébastien Freyt sok csapat szívesen látná a kapujában, a hírek szerint a Roma és a Genoa érdeklődött érte a legélénkebben. A Fiorentina azonban egyik klubbal sem tudott (vagy nem is akart) megegyezni a vételáráról, noha a játékos elvágyódik Firenzéből. A legfrissebb információk azonban arról szólnak, hogy mégis megválnának tőle, már csak az a kérdés, hogy az érdeklődők még mindig benne lennének-e az üzletben.

A Romának mindenképp szüksége lenne új kapusra, hiszen Donit eladták a Liverpoolnak, és Luis Enrique a keret többi hálóőrével sem számol kezdőként. Az elsőszámú célpontja azonban nem Frey, hanem a holland Stekelenburg, akit az Ajaxtól vásárolna meg a klub.

Sébastien Frey hazájában, a francia Cannes-ban kezdte pályafutását, de gyorsan átkerült Olaszországba, és azóta is a Serie A-ban véd. Először az Inter keretének volt a tagja, de itt nem tudott stabil helyet kiharcolni magának, így egy kis veronai kölcsönidőszak után a Parmához igazolt, ahol már kihagyhatatlannak bizonyult. Innen ment a Fiorentinához, amelynél 175 bajnokin szerepelt.