Forma-1

Asafa Powell a Hungaroringen!

A világ leggyorsabb autóversenyzőihez a világ egyik leggyorsabb atlétája dukál. A július 31-én rendezendő 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjon összejön a nagy párosítás, ugyanis Sebastian Vettelék száguldását a sokszoros világcsúcstartó jamaikai sprinter, Asafa Powell a helyszínen tekinti meg. Jó hír azoknak, akik a világklasszis futót nemcsak a Hungaroringen szeretnék látni, hogy akár a július 30-i futását is megtekinthetik azok az F1-es jeggyel rendelkezők, akik regisztrálnak a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj honlapján.

Asafa Powell, jamaicai futó.Úgy tűnik, a sebesség megszállottjai valamennyien kíváncsiak a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra. A július 31-én rendezendő verseny egyik sztárvendége a világ egyik leggyorsabb embere, a jamaikai Asafa Powell lesz, aki 28 éves korára ötszörös világcsúcstartó, olimpiai- és világbajnok, egyéni csúcsa 9.72 mp, és 2011-ben övé a világ legjobb 100 méteres eredménye (9.78 mp). A világon eddig Asafa Powell futott a legtöbbször 10 másodpercen belüli 100 métert, karrierje során eddig 76-szor törte át a bűvös határt!

A menedzserén keresztül jelezte a világklasszis atléta, hogy szívesen megnézné a leggyorsabb autóversenyzők magyarországi futamát, hisz szombat este éppen Budapesten indul a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon. Büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legismertebb sportolóját vendégül láthatjuk, és természetesen örömmel teszünk eleget a jegyigénylésének” - árulta el Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Sőt, Powellt nemcsak a mogyoródi pályán láthatják azok, akik már jegyet vásároltak az F1-es magyar versenyre, hisz a belépőjükkel akár a július 30-i atlétikai versenyre is kijuthatnak a Puskás Ferenc Stadionba.

Azok, akik már rendelkeznek a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra érvényes belépővel, és látni szeretnék a világsztár atléták küzdelmét is, nincs más dolguk, mint 2011. július 29-ig kitölteni az atlétikai verseny honlapján - http://gyulaimemorial.hu - található űrlapot. Az első 3000 regisztrált, Formula 1 ENI Magyar Nagydíj 2011 jegy tulajdonosa bejuthat a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjra is” - jelentette be Frank Tamás, a Zrt. alelnöke.

A szerencsések tehát egy hétvégén láthatják élőben a világ legjobb autóversenyzőit és atlétáit.