Átigazolás

A Bolton megvásárolja Jeffrént a Barcelonától - sajtóhír

Spanyol források szerint a Barcelona elfogadta a Bolton ajánlatát venezuelai születésű szélsőjéért, Jeffrén Suárezért. A támadó eladásából befolyó pénzt Alexis Sánchez megvásárlására költené Sandro Rosell.

Jeffrén Suárez, a Barcelona tehetséges játékosa
A 23 éves Jeffrén abba a kategóriába tartozik a Barcelonánál, akik tehetségesek, kész labdarúgók, de a kezdőcsapat sztárjai között nem tudnak biztos helyet kiharcolni maguknak, ezért nem meglepő, ha eladják. Állítólag a Bolton 6 millió eurós ajánlatát elfogadták, így a szélső a Premier League-ben folytathatja a karrierjét.

A beszámolók szerint Sandro Rosell örömmel fogadta az átigazolás hírét, mivel az így befolyó pénz segítségével megemelheti az Alexis Sánchezért az Udinesének tett ajánlatát.

Jeffrén Venezuela Ciudad Bolívar nevű városában született, de már ifista korában Spanyolországba került (és azóta 30-szor szerepelt a spanyol utánpótlásválogatottakban). Előbb a Tenerife, majd a Barcelona akadémiáján nevelkedett, és 2008-ban mutatkozott be a gránátvörös-kékek első csapatában. Eddigi 30 mérkőzésén 3 gólt szerzett.