NB I előzetes

Supka a közönséget szórakoztatná, Csertői az ellencsapásokra épít

Szoros mérkőzésre lehet számítani a Bozsik stadionban, ahol a Budapest Honvéd a Győri ETO-t fogadja az NB I nyitófordulójában.

Supka Attila közönségszórakoztató játékot vár - Fotó: vidi.hu

Az OTP Bank Liga első fordulójában a nyári szünetben komolyan megerősített Budapest Honvéd a Győri ETO-t fogadja. A fővárosiakhoz nyáron csatlakozott többek között Délczeg Gergely és Novák Alexisz, valamint visszatért Dieng Abass és a közönségkedvenc Németh Norbert is.

„A mérkőzéstől azt várom, hogy azokat a dolgokat visszalássam a csapattól, amiket a felkészülés alatt gyakoroltunk. Bízom benne, hogy az első fordulótól kezdve olyan ritmusban fogunk játszani, amire alapozni tudjuk az egész szezont. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz ellenfél ellen játszunk, hiszen a Győr remek játékosállománnyal és anyagi háttérrel rendelkezik. Nekünk azonban olyan teljesítményt kell nyújtanunk, amire több szurkoló fog kijönni az elkövetkezendő időszakban” – nyilatkozta a honvedfc.hu-nak Supka Attila vezetőedző a rajt előtt.

A hosszú sérüléséből lábadozó Hercegfalvi Zoltánon kívül mindenki egészséges a Honvédnál.
A győriek is bizakodóak az új bajnokság rajtja előtt, mivel a felkészülést hosszú idő után sérülések nélkül tudták végigcsinálni.

„A Honvéd jelentősen átalakult a nyáron, nyolc-tíz új labdarúgót igazolt és játéktudásban szerintem erősödött is a tavalyi bajnoksághoz képest. Igyekeztük feltérképezni a játékukat az elmúlt hetekben. Minden bizonnyal agresszíven fognak támadni, de nekünk bírni kell ezt a nyomást, veszélyes támadásainkból pedig egyet-kettőt gólra váltani. Ebben az esetben a miénk lehet a három pont” – fogalmazott Csertői Aurél a Kisalföldnek a találkozóval kapcsolatban.

OTP Bank Liga 1. fordulóBudapest Honvéd-Győri ETO 16.00 (MTV)
hathárom-tipp: X