KTE

Folyamatosan pocskondiáztak, anyáztak a drukkereink - Bori

A kecskemétiek középpályása szerint a lefújást követően is fizetésükkel foglalkoztak egyes fanatikusok, de jobb lett volna, ha otthon maradnak.

Bori Gábor nem érti a szurkolókatA Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a kazah Aktobe ellen haza pályán az Európa Liga-selejtező második körében. A találkozóról Bori Gábor a delmagyar.hu-nak nyilatkozott.

Először is szeretnénk megköszönni 4494 szurkolónak biztatásukat, bizalmukat. Azt hiszem mindenki láthatta, hogy a szívünket is kitettük a pályára, de mégis, egy csipetnyi csapat mégis tönkre tudta tenni a mérkőzést. Folyamatosan pocskondiáztak, anyáztak, „kur.agyengéztek” bennünket, a lefújást követően is fizetésünkkel foglalkoztak leginkább. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hangulatot teremtettek a végére, inkább maradtak volna otthon”- mondta a KTE kötéppályása.

Az iram kissé szokatlan lehetett a kecskemétiek számára, hiszen itthon nem játszanak mindig ilyen pörgős mérkőzéseket.
 
Ez már nem a megyei I osztály. Óriási az iram, itt már nincs hibázási lehetőség. Ami lehetőség van, azt kíméletlenül be kell vágni, különben az ellenfél büntet. Úgy érzem nincs szégyenkeznivalónk, amit tudtunk megtettük, egy nagyon jó ellenfél volt ma a pályán. Nagy kérdés, hogy ki ijed majd meg a kinti telt házas hangulattól, ami sokaknak kissé szokatlan lehet, hiszen egy teljesen más kultúrában, más körülmények között játszunk majd. Természetesen mindent megteszünk majd a továbbjutásért, de azt nem mondom, hogy győzünk, hiszen egy 2-2-es döntetlennel is tovább lehet jutni…” – jelentette ki az egykori MTK-játékos.