Copa América

Messit a sajtó helyett a szurkolók véleménye érdekli

Az argentinok legnagyobb sztárját nem kedvetlenítik el a sajtó kritikái, mindig szívesen játszik a nemzeti csapatban.

Lionel Messi mindig szívesen megy a válogatottba - Fotó: AFP

Az argentin válogatott továbbjutott ugyan, de a játéka hagyott kívánnivalót maga után a Copa Américán. Elsősorban az aranylabdás Lionel Messi került a kritikák kereszttüzébe, aki eddig gyengén teljesít a tornán.

„Nem ez az első eset, hogy rosszul játszom a válogatottban vagy a klubomban. Természetesen próbálok javítani ezen. Kritikák kereszttüzében játszunk, tudjuk, hogy nem tesszük jól a dolgokat, de ez csak erősebbé tesz minket. Annak ellenére, hogy bírálnak engem, mindig jövök, hogy a válogatottban játsszak. Jövök, mert mindig játszani szeretnék, ezen nem változtat az, hogy a sajtó miket ír. Sokkal jobban érdekel, hogy a szurkolók mit mondanak" - mondta az argentinok sztárja.

Messi véleményét kikérték a brazil válogatott Neymarról, aki a Real Madrid játékosa lehet, valamint leendő csapattársáról, a chilei Alexis Sanchezről.

„Neymar briliáns futbalista, ezt megmutatta a Libertadores Kupában is, helyes lenne, ha Spanyolországba igazolna. Sanchezt pedig régóta ismerem, remek igazolás lesz számunkra, mivel sokat tud hozzátenni a csapatunkhoz" - tette hozzá a Barcelona klasszisa.