Karrier

Roberto Carlos lehet az Anzsi elnöke

Könnyen elképzelhető, hogy 2013-tól Roberto Carlos, Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala elnöke.

Roberto Carlos sportvezetőként dolgozna a közeljövőben
"Felajánlották számomra ezt a nagyon is megtisztelő posztot és két év múlva, amikor szögre akasztom a stoplis cipőimet, szeretnék élni a lehetőséggel" - nyilatkozta a 38 éves brazil világbajnok. "Jó lenne egy nagyon erős csapatot összekovácsolni - sok brazillal."

Roberto Carlos, akit sokan a brazil válogatott valaha volt legjobb balhátvédjének tartanak, pályafutása során futballozott a Palmeirasban, az Interben, a Real Madridban, a Fenerbache-ban és a Corinthiansban is.  Emellett 125 alkalommal magára húzhatta a brazil válogatott szerelését is. Karrierje során gyakorlatilag mindent megnyert: háromszoros BL-győztes, kétszeres Világkupa-első, világbajnok, brazil és spanyol bajnok, török Szuperkupa-győztes.

Az együttes honlapján az is megjelent, hogy szeretnék leigazolni Gansót, a Santos válogatott játékosát: "Óriási tehetség, de ostobaság az a pletyka, miszerint akár 40 millió eurót is készek lennénk fizetni érte."

Az Anzsi - állítólag - abban az esetben csapna le Gansóra, ha nem jönne össze az üzlet a másik Santos-csillaggal, Neymarral, aki iránt a Real Madrid, az FC Barcelona, a Chelsea és a Manchester City is érdeklődik.