Jótékonysági mérkőzés

Gyulay Zsolt foci helyett kajakozni vinné Massáékat

Újabb klasszisok nevével bővült azon sportolók és művészek listája, akik futballcsukát húznak a július 27-i, Szusza Ferenc Stadionban rendezendő Forma 1-es pilóták és a magyar hírességek találkozóján. Amíg a magyar F1-es reménység, Kiss Pál Tamás a versenyzők csapatát erősíti, addig a hazai All Star válogatottban szerelést húz Puskás Peti, Fábián László és Straub Dezső. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója viszont makacs derékbántalmai miatt nem tudta vállalni a szereplést.

Az F1-es versenyzők csapata és a magyar All Star válogatott mérkőzésének logója
Úgy tűnik, igazi sztárparádé lesz a július 27-én, a Szusza Ferenc Stadionban rendezendő focigálán, amelyen az F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti lép pályára a magyar politikusokból, színészekből és sportolókból álló All Star gárdájával. Az eddig is parádés névsor megint kibővült, ugyanis a pilóták alakulatát erősíti majd Michelisz Norbert és Kiss Norbert mellett a magyar autósport harmadik kiemelkedő reménysége, Kiss Pál Tamás is, míg a túloldalon egy Puskással is számolhatnak a magyar hírességek: Puskás Peti is játékra jelentkezett Fábián László és Straub Dezső mellett.

Nagyon örülök annak, hogy a hazai autósport reménységeit sikerült megnyernünk a szereplésre, és Michelisz mellett immár a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj magyar főszereplője, a GP3-ban szereplő Kiss Pál Tamás is megmutathatja, a fociban is nyerő. Engem is felkértek a szervezők, hogy lépjek pályára, de a sajgó derekam miatt sajnos nem vállalhattam a szereplést. Bevallom, már a gyorsaságom sem a régi” - fogalmazott Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. - Ha a fociban nem is, de remélem, kajakban egyszer felvehetem Massával és társaival a versenyt. A brazil pilótának, aki korábban már vitt egy kört az autójával itt a Ringen, ugyanis megígértem, hogy elviszem evezni a Dunára. Biztosan élveznék a pilóták, amint átvinném őket egy kisebb vízesésen.

A július 27-i jótékonysági mérkőzésre - melyet Kassai Viktor dirigál - a belépők egységesen 1000 Ft-ba kerülnek, és az érdeklődők július 18-től elővételben a Westendben, illetve a meccs hetében a Szusza Ferenc Stadion pénztárában tudják megvásárolni július 25-én és 26-án 14:00-20:00-ig és 27-én 10:00-től a mérkőzés kezdetéig. A belépők nem helyre szólnak, leülni az érkezés sorrendjében lehet majd a 18.30-kor kezdődő rendezvényen.

Kiss Pál Tamás villámigazolásával véglegessé vált a pilóta-válogatott kerete: Alonso, Massa, Pérez, Trulli, Liuzzi, Bianchi, d’Ambrosio, Petrov, Vettel, Capelli, Di Grassi, Ceccotto, Coletti, Alguersuari, Filippi, Engel, Taixeira, Bruno, Ferrari, Valerio, Kiss Pál Tamás, Michelisz Norbert, Kiss Norbert, Mészöly Géza.