Debrecen

Azt veszel meg, akit tudsz - Dombi Tibor

A debreceniek emblematikus figurája szerint a magyar klubok nincsenek olyan helyzetben, hogy azt igazoljanak, akit szeretnének.

A DVSV rutinos szélsője szerint nehéz jelen pillanatban a Lokihoz érkező idegenlégiDombi szerint nehéz helyzetben vannak a magyar klubok ósokról véleményt formálni, de Dombi szerint az ilyes igazolások jól is elsülhetnek. 

"Nehéz megjósolni, hogy a külföldről igazolt játékosok mennyire válnak be – nyilatkozta Dombi Tibor a DVSC-TEVA partnerének, a Sport&Mediának. - Korábban volt már olyan igazolásunk, aki ingyen érkezett, aztán szórta a gólokat. Most is jöttek többen olyanok, akiket talán kevésbé ismertek a szakmai stáb tagjai, de edzéseken, videofelvételek alapján felmérték, és leigazolásnak érdemesre tartották őket. A magyar csapatok nincsenek olyan helyzetben, hogy azt vegyenek meg, akiket akarnak. Czvitkovics helyét véleményem szerint a francia Bouadla veheti át."  - adott gyors helyzetjelentést a nyári transzferekről a rangidős játékos.

A 37 éves középpályás - csapattársaihoz hasonlóan - izgatottan várja a pénteki bajnoki rajtot, a kora esti órákban a Vasas-Híd együttese látogat az Oláh Gábor utcai stadionba.