NB I

Szima szűkítené a DVSC játékoskeretét, többeket eladna

Az új igazolásokkal, a kölcsönből visszatért labdarúgókkal, illetve az NB II-ből felkerült Ferenczi Jánossal és Lucas Marcolinivel 31 mezőnyjátékos alkotja jelenleg a Loki keretét.

Szima Gábor szerint nem kell ennyi játékos az első csapatba - Fotó: haon.hu

Pénteken kezdődik a bajnokság, ám ez nem jelenti azt, hogy végleg kialakult a DVSC-TEVA kerete, hiszen augusztus 31-ig tart az átigazolási szezon, és addig érkezők és távozók is lehetnek.
 
- Egy-két játékos még érkezhet, de lehetnek távozók is, hiszen a keret most nagyon bő – mondta Szima Gábor klubelnök a dvsc.hu-nak – Az új igazolásokkal, a kölcsönből visszatért labdarúgókkal, illetve az NB II-ből felkerült Ferenczi Jánossal és Lucas Marcolinivel 31 mezőnyjátékos alkotja a Loki keretét. Nagyon magas a létszám, ezért lesz olyan labdarúgó, akit kölcsönbe adunk más klubhoz, és olyan is, akinek értékesítjük a játékjogát. Az átigazolási időszak augusztus végéig tart, ezért a következő hetekben megnézzük, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a keretben lévő játékosok, és ennek függvényében születik majd döntés arról, hogy kik azok a labdarúgók, akik máshol folytatják.