Átigazolás

Trezeguet a Napolit választaná

Bár pillanatnyilag még a Hercules csapatához tartozik a franciák egykori világ- és Európa-bajnok támadója, de ügynöke szerint a játékos biztosan nem marad a spanyol kiscsapatnál.

Trezeguet a Napolihoz menne

A napolimagazine.com-nak nyilatkozva a játékosügynök azt nyilatkozta, hogy a dél-olaszországi egyesület a legvonzóbb opció az egykori Juventus-kedvenc számára.

"A Napoli még mindig a kedvenc lehetőségünk - mondta Antonio Caliendo, Trezeguet menedzsere. "Vannak más ajánlatai is, egyelőre ezeken még gondolkodunk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Az biztos, hogy a legjobb ajánlatot fogadjuk el. Egyelőre nem volt alkalmam személyesen beszélni Daviddel, mert Argentínában ragadt. Két nap múlva visszatér, akkor átfontolja az ajánlatokat, és meghozza a döntést.

Ugyan már hetekkel korábban arról szóltak a hírek, hogy Trezeguet a Seria A bronzérmeséhez igazol, egyelőre a megállapodás még nem jött létre . A Napoli bizonytalankodása a transzfert illetően felbátorított más csapatokat, a hírek szerint két francia klub máris az Olimpique Marseille és a Paris Saint-Germain szívesen hazacsábítaná a támadót.

Trezeguet spanyolországi kitérője egyébként nem sikerült rosszul, a Juventusnál kicsit befásuló francia a Hercules színeiben 12 gólt szerzett - igaz a csapata kiesett a spanyol élvonalból.