Átigazolás

Sneijder a héten aláírhat a Manchester Unitedhoz

Az angol sajtó szerint Wesley Sneijderért 35 millió fontot fizet a Manchester United az Internek. A holland középpályás szerződtetését már szerdán bejelenthetik a gyárvárosiak.

Sneijder már szerdán a Manchester United játékosa lehet

A United emellett 220 ezer fontos heti fizetést ajánl a középpályásnak, ilyen nagy "kegyben" eddig csak Wayne Rooney részesült a klubnál.

"Mindenki várja már, hogy bejelentsék Wesley Sneijder leigazolását. Erre már szerdán sor kerülhet - idézett a The Sun egy forrást. - Már beszélt válogatottbeli társával, Nigel de Jonggal (a védő a Citynél futballozik - a szerk.), hogy hol érdemes lakást vennie Manchesterben. Ez az egész ügy már eldőlt, nem számít, hogy az Inter vagy Sneijder mit nyilatkozik. Úgy tűnik, az Inter szeretné őt eladni, de ezt nem szeretné beismerni, és Wesley is váltani akar, de nem hajlandó erről beszélni... Ez egy nagy lehetőség neki, és remek üzlet az Internek."

Sneijder 2009-ben 13.2 millió fontért igazolt az Interbe a Real Madridtól, első szezonjában olasz bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyert a kék-feketékkel, kulcsszerepe volt az említett sikerekben. A José Mourinho távozása után gyengélkedő Internek a legutóbbi szezonban is egyik legjobbja volt - amikor sérülései nem akadályozták játékát. Az Old Traffordon a visszavonult Paul Scholes utódjánák szánnák.