Ferencváros

Elmarad a Valencia elleni gálamérkőzés

Elmarad a Ferencváros-Valencia barátságos mérkőzés, mely a tervek szerint július 26-án került volna megrendezésre az Üllői úton. A találkozót a magyar csapat mondta le.

A ferencvárosi alakulat hivatalos weboldalán közölte, hogy a Licspei Péter és Dragóner Attila búcsúmérkőzésének beharangozott összecsapás elmarad. Az ok a Ferencváros sűrű programja.

A Ferencvárosnál elismerik, hogy folytak tárgyalások a nagynevű spanyol csapattal - a Valencia honlapján meg is jelent a mérkőzés időpontja -, de végül nem jött össze a "denevérek" elleni ütközet.

Mint ismert, a zöld-fehér klub vezetői kérvényezték az MLSZ-nél a Kaposvár Rákóczi FC elleni bajnoki elhalasztását, azonban erre nem a klub kapott engedélyt.

"Mivel az FTC július 14-én és július 21-én is nemzetközi UEFA mérkőzést játszik a norvég Aalesunds FK ellen, továbbjutás esetén pedig július 28-án már újabb selejtező kör várna a játékosokra, és közben még két bajnoki mérkőzést is le kell játszanunk, így a Valencia elleni barátságos mérkőzést az FTC kénytelen volt lemondani" - áll a közleményben.

Az augusztus elején így is ellátogat Magyarországra egy neves külföldi klub az olasz AS Roma személyében. A "farkasok" a Vasas meghívására érkeznek majd Budapestre.