NB I

Az MLSZ közzétette a hivatalos indoklást a Fradi kérelmének elutasításáról

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapján közleményt adott ki, melyben megindokolja a Ferencváros halasztási kérelmének elutasítását.

Mint arról korábban beszámoltunk az MLSZ elutasította a Ferencváros kérését, hogy az Európa Liga mérkőzésekre való tekintettel a Kaposvár elleni, július 17-ei magyar első osztályú bajnoki találkozót halasszák el. A szövetség honlapján közlemény adott ki az üggyel kapcsolatban:

"Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága a 2011-2012. bajnoki évre a nemzetközi és a hazai versenyprogram követelményeinek megfelelően tervezte meg az NB I-es sportszervezetek programját. Ezt a programot az NB I-es Sportszervezetek Bizottsága támogatta, majd ezt követően az MLSZ Elnöksége is jóváhagyta.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága úgy ítéli meg, hogy az FTC Labdarúgó Zrt. csapatának a 2011. július 14-i, majd a 2011. július 21-i UEFA Európa Liga 2. forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja, valamint a 2011. július 17-én ( vasárnap ) 18.00 órára kisorsolt Kaposvári Rákóczi Labdarúgó Kft. – FTC Labdarúgó Zrt. OTP Bank Liga NB I osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság bajnoki mérkőzés időpontja megfelel a nemzetközi és a hazai gyakorlatnak, és nem tartja indokoltnak a fenti bajnoki mérkőzés halasztását." - olvasható az mlsz.hu-n.