Átigazolás

A Chelsea már 27 millió fontot kínál Modricért

A Chelsea nem adja fel a Luka Modricért folytatott harcot: a Kékek legújabb ajánlata 27 millió font a Tottenham horvát középpályásáért.

Modricot mindeképpen megszerezné a ChelseaA Sky Sports saját forrásaira hivatkozva adta hírül, hogy a Chelsea újabb ajánlatot nyújtott be a 25 éves középpályásért, ami 5 millió fonttal több az előzőnél. Az értesülés szerint Modric már attól sem riad vissza, hogy kérvényezze eladását, de Daniel Levy, a Tottemham elnöke világosan kijelentette, hogy a futballista senkinek, semmi pénzért sem eladó, ahogyan a Spurs menedzsere, Harry Redknapp sem szándékozik megválnia a horvát válogatottól. A szakvezető a Chelsea előző, 22 millió fontos próbálkozását "viccnek" nevezte.

A Tottenham ráadásul a hírek szerint új, heti 80 ezer fontos fizetést tartalmazó új szerződést kötne Modriccal, ami a klub legjobban fizetett játékosává tenné a középpályást. Modric jelenleg heti 50 ezret keres, a Chelsea viszont 120 ezerrel csábítja. A futballista korábban kijelentette, hogy nem a pénz motiválja, trófeákat akar nyerni, erre pedig a Chelsea kellő biztosítékot jelent.