Felkészülés

Kikapott a Győr, Csertői értékel - videó

A győriek hivatalos honlapjának a beszámolója szerint a nagy hőségben játszott edzőmérkőzésen mindkét fél számára akadtak helyzetek, a házigazda szerepét betöltő szamarai csapat azonban az első félidőben Savin góljával megszerezte a vezetést. A második félidőben ismét betaláltak az oroszok, és a lefújáskor maradt a 2-0. Csertői Aurél, a győriek vezetőedzője értékelte csapata idei utolsó felkészülési mérkőzését.

A nagy hőségben játszott idei utolsó  edzőmérkőzésen mindkét fél számára akadtak helyzetek, a házigazda szerepét betöltő szamarai csapat azonban az első félidőben Savin góljával megszerezte a vezetést. A második félidőben ismét betaláltak, és a lefújáskor maradt a 2-0 -írj az eto.hu. Csertői Aurél, a győriek vezetőedzője röviden értékelte a látottakat.

Felkészülési mérkőzés
FC Krylia Sovetov - Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Győri ETO FC : Stevanovic - Takács (Babic) , Djordevic (Stanisic), Fehér (Zámbó), Völgyi (Szabó),Pilibaitis (Windecker), Trajkovic ( Kiss M.), Ji-Paraná (Lamas), Koltai (Dudás), Simon (Ahjupera) , Dinjar (Aleksidze)
FC Krylia Sovetov: Yurchenko - Tsallagov, Djordevic, Ponomarenko, Novitskyi, Kovba, Sosnin, Yeliseyev, Bober, Pecnik, Savin