Diósgyőr

A kezdőcsapat ütőképes lehet - Benczés Miklós

A DVTK vezetőedzője szerint örömteli, hogy nagyon sok minden visszaköszönt abból, amit az edzéseken gyakoroltak, de sérülés, eltiltás miatt eshetnek ki játékosok, akiket nehéz lesz pótolni.

Benczés Miklós elégedett a felkészülésselBenczés Miklós értékelése szerint a Tatran Prešov csapatára nézve hízelgő a 3-3-as döntetlen, de a sérülések és a cserék miatt fájhat a feje.

"Szlovák első osztályú csapat ellen játszottunk, a játék képe alapján hízelgő rájuk nézve a 3-3-as végeredmény. Rengeteg veszélyes támadást vezettünk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki, amelyből Lippai Ákos kettőt, l’Imam Seydi egyet értékesített, de ne feledjük el azt sem, hogy George Menougong és Francisco Gallardo is lőtt kapufát. Örömteli, hogy nagyon sok minden visszaköszönt abból, amit az edzéseken gyakoroltunk" - mondta a diósgyőri szakember a dvtk.eu-nak.

Boldogsága azonban nem lehet felhőtlen, hiszen Savo Raković megsérült, és előre láthatóan hosszú ideig nem számíthat rá a szakmai stáb.

"Összességében pozitív, hogy a kezdőcsapat ütőképes lehet, azonban nekünk nem egy-két meccset kell megnyernünk, hanem egy hosszú bajnokság vár ránk. Eközben érhetnek minket kellemetlen meglepetések, ami alatt nem a váratlan vereséget értem ezúttal, hanem azt, hogy sérülés, eltiltás miatt eshetnek ki játékosok, akiket nehéz lesz pótolni" - tette hozzá a fiatal szakember.