Átigazolás

Nagy Gábor három évig a Haladás játékosa lesz

Kisebb huzavona után megegyeztek az MTK és a Haladás vezetői, így az elmúlt napokban már Siófokra kölcsönadott Nagy Gábor a szombathelyi klub játékosa lesz.

Haladás-címerNagy az MTK kötelékébe tartozott, de a kék-fehérek kiestek az első osztályból, így a játékosnak is a csapattal kellett volna tartania a második vonalba. Vagy másik lehetőségként az merült fel, hogy a 2012-ben lejáró szerződése meghosszabbítása mellett kölcsönadják Siófokra, így továbbra is az NB I-ben szerepelhetett volna.

A játékos azonban annak örült volna a legjobban, ha visszatérhet nevelőegyesületébe, a Haladásba, ahol kölcsönben már szerepelt az előző idényben. Nos, a haladasfc.nyugat.hu beszámolója szerint a klubvezetők egyezségre jutottak, így Nagy visszaköltözhet Szombathelyre.

"Egy hete több szinten kezdtük meg a tárgyalásokat az MTK-val, most pedig megszületett az egyezség, a tulajdonosi kör és a vezetőedző, Aczél Zoltán is rábólintott, így ha mindenki tartja magát a szóbeli ígéretéhez, akkor napokon belül aláírhatjuk Gábor három éves szerződését" - nyilatkozta Marton Zsolt, Szombathely alpolgármestere a klub honlapjának, aki a többségi tulajdonos önkormányzatot képviselte a tárgyalások során.

Maga a játékos is elégedetten nyilatkozott a rangado.hu-nak a hírekről: "Annyira boldog vagyok, hogy azt elmondani sem tudom. Teljesen kilátástalan volt a helyzet, múlt hétfőig semmi esély nem volt arra, hogy a Haladásban játsszak. Az utolsó utáni pillanatban a Haladás újabb erőfeszítéseket tett a megszerzésemért. Már a csütörtöki ötórás tréningen ott leszek.