Átigazolás

Roberto Mancini a Cityhez csábítaná Lavezzit

Roberto Mancini ügynöke szerint a Machester City vezetőedzője a Napoli argentin csatárát, Ezequiel Lavezzit nézte ki a távozni kívánó Carlos Tévez helyére.

Lavezzi Manchesterbe költözik

Az olasz szakvezető képviselője egy rádióinterjúban arról beszélt, hogy a manchesteriek trénere Ezequiel Lavezzit is szivesen látná az évről évre erősödő City soraiban.

Az aprótermetű játékos ügynöke, Alejandro Mazzoni a múlt héten azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem dőlt el a 26 éves csatár sorsa - így elképzelhető, hogy távozik a Seria A-ból.

A korábban az Inter vezetőedzőjeként is dolgozó Mancini menedzsere, Giorgio Di Giorgis egy angol rádióinterjúban elárulta, hogy a Manchester Citynél körülbelül egy hónapja téma a Napoli játékosának megszerzése - függetlenül attól, hogy a szintén argentin Carlos Tévez távozik-e a klubtól.

Az olasz bajnokság bronzérmesénél azonban ügyelnek arra, hogy legnagyobb értékeiket megőrizzék, így hiába röppenek fel sztárjátékosaikról a különböző pletykák, a dél-olaszországi klub vezetői csak rendkívül kedvező ajánlat esetén válnának meg legjobb játékosaiktól.

Ennek tükrében Lavezzit a hírek szerint 31 millió euróért hajlandóak elengedni a nápolyi csapattól, de egyelőre maga a játékos nem jelezte távozási szándékát.

A 26 éves támadó jelenleg Argentína válogatottjával a hazai rendezésű Copa Américán szerepel, a Bolívia elleni 1-1-es döntetlent követően a következő fellépése szerdán Kolumbia ellen lesz az albicelestének.