Tottenham

Modric és Bale nem a pénz, hanem a trófeák miatt távozhat - Van der Vaart

A Tottenham Hotspur holland középpályása úgy véli, aki távozni szeretne a klubtól, azt nehéz megállítani, márpedig Bale-lel és Modriccsal ez a helyzet.

Van der Vaart szerint nehéz lesz megállítani Bale-t - Fotó: AFP

Ahogy arról beszámoltunk, a Chelsea 22 millió fontot ajánlott Luka Modricért, ezt azonban a Tottenham Hotspur nem fogadta el. Szintén szó van Gareth Bale távozásáról is, akit már a spanyol Real Madriddal is szóba hoztak. A két játékos csapattársa, Rafael Van der Vaart szerint nem a pénz hajtja őket, amikor más klubokba igazolnának, hanem a nagy trófeák megszerzése.

„Modric és Bale nem a pénzért játszanak, őket a győzelem motiválja. Amennyiben eligazolnak, ez lesz a döntésük oka. Ha egy játékos távozni akar, nehéz megtartani. Remélem, hogy maradnak, mert mindketten fantasztikus játékosok, és nagyon fontosak a klubnak” - nyilatkozta a holland válogatott középpályása.

Azt azonban továbbra sem lehet mondani, hogy a londoniak  őrült erősítésekbe kezdtek volna nyáron, mivel eddig egyetlen érkezőjük a 40 éves kapus, Brad Friedel.

„Beszélgettem már vele, igazán rendes fickó. Azt hiszem a segítségünkre lesz, így már három fantasztikus kapusunk van” - vélekedett a 28 éves futballista.