NB II

Első osztályú játékosokkal erősít a feljutásra pályázó Mezőkövesd

Címkék:

Zováth János, Katona Attila és Palásthy Norbert is a Mezőkövesd játékosa lehet, így Huszák Géza csapata a bajnoki címért harcolhat az NB II-ben.

Mezőkövesden sok pénzt áldoznak a futballra

Megkezdte a felkészülést a Mezőkövesd-Zsóry csapata az NB II-re. A másodosztályú csoportok felosztása után elmondhatjuk: keleten a feljutás egyik legnagyobb esélyesévé lépett elő Huszák Géza együttese.

Részt vett az első foglalkozáson Katona Attila, aki Siófokon szerepelt eddig, új arc volt Lukas Duriska is, aki Szlovákiából érkezett. A hivatalos honlap közlése szerint az edzést megtekintette a román Enescu is, aki tavaly a Bőcs csapatát erősítette, de sérülés miatt majdnem az egész szezont kihagyta. Hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt Palásthy Norbert, aki korábban a Paks, a Honvéd és a Vác támadója volt. Szintén az orvosnál lesz jelenése Zováth Jánosnak is, aki legutóbb Egerben játszott, de többek között a BVSC, Dunaferr, Honvéd, FTC, Vasas és a Paks csaptában is megfordult.

A távozók listáját gyarapítja Robson, Hegedűs Ádám és Kovács Bence, akik kölcsönből visszatértek korábbi csapataikhoz. Éles Szilárd mint köztudott volt, Siófokra igazolt, és távozik a csapattól Toplenszki Szabolcs, Bene Attila, valamint Hegedűs Tibornak Nyíregyházáról és Békéscsabáról is van ajánlata.