Karrier

Újpesten kívül sehol nem játszottam volna szívesen - Rajczi Péter

A lila-fehérek csatára hétfőn kisebb meglepetésre új szerződést kötött a klubbal, és ezt követően nyilatkozott a csapat honlapjának.

Rajczi Péter az Újpest játékosaként

A támadó - akinek hétfőn aláírt új kontraktusa egy plusz egy évre kötelezi őt az Újpesthez - elmondta, hogy rövid megbeszéléseket folytatott a klubvezetőkkel és a szakmai stáb tagjaival is arról, hogy ki mit vár a másiktól, és gyorsan közös álláspontra jutottak: "Délelőtt be kellett mennem a klubházba dr. Bartha Csabához és Kovács Zoltánhoz, akik elmondták, hogy felülvizsgálták a helyzetemet, és hozzátették: jó lenne, ha együtt tudnánk működni. Nyilvánvalóan ehhez nekem is hozzá kell tennem a magamét, és ezért amit ajánlottak, azonnal elfogadtam. Ezt követően a szakmai stábbal egyeztettünk, és rendeztük az eddigi vitás kérdéseket. Az edzők elmondták, hogy mit várnak tőlem, de erről nem szeretnék beszélni, mert ezt belügynek tekintem. Mindenesetre úgy érzem, nem jelent problémát, hogy megfeleljek az edzők elvárásainak."

Rajczi szerződésének megújítása azért tűnik meglepőnek, mert a korábbi hírek szerint nem volt felhőtlen a viszonya a vezetőkkel, és ezt ő maga is bevallotta az ujpestfc.hu-nak: "Elismerem, hogy voltak nézeteltéréseink, de annyira nem vesztünk össze, hogy ne tudtunk volna felülemelkedni a problémáinkon. Hamar ment minden, csak el kellett idáig jutni. Azt talán nem kell hangsúlyoznom, hogy mit jelent számomra az Újpest, itthon más csapatban nem szívesen játszottam volna. Most már túl vagyok a nehezén, és csak arra koncentrálok, hogy minél jobb és teljesebb felkészülést produkáljak, és minél hasznosabb tagja legyek a csapatnak."