Átigazolás

Bojan Krkic-et elhalászná a Roma elől a Tottenham

A hírek arról szóltak, hogy a Barcelona és a Roma képviselői szóban már megállapodtak, de amíg a szerződést nem írták alá, a Spurs közbeszólhat.

Bojan sorsa még mindig nem dőlt el - Fotó:AFP

A Tottenham Hotspurnél eddig viszonylag csendesen telt az átigazolás időszak. Miután a klub lemaradt a bajnokságban az első négy helyről, nem indulhat a Bajnokok Ligájában, ez pedig behatárolja a lehetőségeit is. Sok sztárjátékosnál ugyanis a BL-szereplés alapvető kitétel, amikor új klubot választ magának.

A londoniak elöljárói most nehéz fába vágták a fejszéjüket, ugyanis azt a Bojan Krkicet szeretnék megszerezni, aki már elígérkezett az AS Romához. A hírek arról szóltak, hogy a Barcelona és a Roma képviselői szóban már megállapodtak az átigazolás legfontosabb részleteiről. Az olaszok 10-12 millió euró körüli összeget adnának a spanyol támadóért, aki ötéves szerződést köthet a Farkasokkal.

A kontraktus aláírása ugyanakkor még nem történt még, és ebben bízhatnak a Spurs vezetői is, akik rohamléptekkel dolgoznak a támadó ügyén. A londoniak menedzsere, Harry Redknapp már júniusban személyesen elutazott az U21-es Európa bajnokságra, hogy felvegye a kapcsolatot a csatárral. Sajtóértesülések szerint a londoniak 14 millió fontot sem sajnálnának Krkic-ért.