Budapest Honvéd

Nem volt kérdéses, hogy hol folytatom - Németh Norbert

A Budapest Honvéd régi-új középpályása elmondta, a régi arcokat még meg lehet találni a pálya szélén, akiket jó volt újra látni.

Németh Norbert elhagyja a Vasast

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Németh Norbert visszatért egykori sikerei színhelyére, Kispestre. A középpályás a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott, miután aláírta a szerződését a Honvéddal.

"Nagyon jó érzés újra itt lenni. Amikor beléptem ide, előjöttek a régi emlékek. Sokkal furcsább érzés, mintha egy olyan klubba kerültem volna, ahol azelőtt sosem dolgoztam. A régi arcokat még meg lehet találni a pálya szélén, jó volt őket újra látni. Volt más lehetőségem is, de igazából nem volt kérdéses, hogy hol folytatom. Nagyon jólesett a többi klub megkeresése is, de egyértelmű volt, hogy a Honvédot választom. Bízom benne, hogy a góljaimmal sikerül hozzájárulnom ahhoz, hogy minél előbb végezzünk."

A legutóbbi szezont a Vasasban töltő futballista szerint a tabella első harmadában végezhet a kispesti együttes.

"Bár még korai a latolgatás, de úgy gondolom, ha sikerül összerakni a csapatot, nem lehet gondunk, és sokkal előrébb fogunk végezni, mint az előző szezonban. A rajton sok múlik majd, bízom benne, hogy sikerül minél hamarabb összeszoknunk."