Videoton

Jobb a kemény edzőmeccs, mint a tingli-tangli foci - Sándor György

A Videoton középpályása tisztában van azzal, hogy még közel sem volt tökéletes a játékuk a Besztercebánya ellen, voltak hibák, melyeket ki kell küszöbölniük.

Sándor György szerint hasznosak a kemény edzőmeccsek

A Videoton 3-1-re nyert pénteken felkészülési mérkőzésen a Besztercebánya ellen. A mérkőzést több durva belépő is tarkította, de Sándor György szerint hasznos volt ez számukra.

"Nagyon keményen játszottak a szlovákok. Volt egy-két olyan belépőjük, vagy éppen hátulról való becsúszásuk, ami akár piros lapot is érhetett volna. Ugyanakkor sokkal hasznosabbak az ilyen jellegű edzőmeccsek, ahol érezzük, hogy van ellenfél is a pályán, mintha csak amolyan tingli-tangli focit játszanánk. Örülünk annak, hogy sikerült nyernünk, de természetesen helyén kezeljük a sikert, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy még közel sem volt tökéletes a játékunk. Voltak hibáink, melyeket ki kell küszöbölnünk és ez meg is fog történni" - fogalmazott a fehérvári középpályás.

Az egykori újpesti futballista beszélt az új játékosok beilleszkedéséről is, szerinte jól sikerültek az igazolások.
       
"Nagyon szimpatikus srácok jöttek eddig hozzánk a nyáron. A pályán kívüli beilleszkedés fog talán egy kicsit tovább tartani a nyelvi nehézségek miatt, de a pályán ennek nyoma sincs, hiszen ott mindenki egy nyelvet beszél - a futball nyelvét. Azonban Brachi remekül beszél angolul, úgyhogy az ő segítségével mindenki tud a spanyol játékosokkal kommunikálni, így biztos vagyok benne, hogy hamarosan a pályán kívül is sikerül a srácok beilleszkedése. Van még egy nagyon fontos dolog, ami már tavaly is jellemezte a Videotont, hogy itt egy nagyon jó közösség alakult ki. És egy jó közösségbe sokkal könnyebb beilleszkedni" - tette hozzá a csapatkapitány-helyettesnek megválaszott labdarúgó.