Átigazolás

A Barcelona elvitte Sánchezt Ferguson elől, de Sneijdert és Modricot még akarja a skót

A Daily Mail információi szerint Alex Ferguson nagyon szerette volna leigazolni Alexis Sánchezt az Udinesétől a Manchester Unitedbe, de nem volt hajlandó megdönteni az átigazolási klubrekordot, hogy versenyezni tudjon a Barcelona ajánlatával. A skót menedzser 35 millió fontig lett volna hajlandó elmenni, amit így Sánchezre nem költött el, Wesley Sneijdert és Luka Modricot azonban még mindig szívesen megvásárolná belőle.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere

Sir Alex eddig 50 millió fontot költött Ashley Youngra, Phil Jonesra és David De Geára, és egyedül Sánchezre hajlandó lett volna kiadni 35 milliót. Eszerint tehát a Barcelona ennél többet ajánlott az Udinesének a chileiért, aki ugyan jelenleg a Copa Américán szerepel, de állítólag így is lesz alkalom arra, hogy a napokban aláírja az új szerződését.

Ferguson eközben továbbra is szeretne egy "nagy nevet" megszerezni. Gondolkodott Samir Nasri leigazolásán, de őt végül saját bevallása szerint a Manchester Citynek engedi át, és inkább Wesley Sneijder vagy Luka Modric megszerzésén dolgozik. Az azonban biztos, hogy sem az Inter a hollandot, sem a Tottenham a horvátot nem adja oda könnyen.