Premier Leauge

Van Persie besokallt, távozhat az Emiratesből

Elege lett az Arsenal játékospolitikájából Robin van Persienek, ezért a holland csatár elképzelhető, hogy elhagyja Arséne Wenger csapatát.

Van Persie is elhagyja az ágyúsokat
A holland válogatott gólvágó úgy tűnik megelégelte ami jelenlegi csapatánál, az angol Arsenalnál az utóbbi hetekben folyik, ugyanis a 27 éves támadót a távozás gondolata foglakoztatja.

Robin Van Persie-t 2004-ben igazolta le a Feyenoord csapatától Arséne Wenger, ahol érkezésének első évében az FA-kupát valamint az angol Ligakupát is sikerült megnyernie az "ágyúsokkal". Az azóta eltelt időszakban azonban az Arsenal nem tudott egyetlen trófeát sem nyerni, ráadásul a londoniak játékospolitikája miatt erre idén sem mutatkozik valami sok esély.

Az már biztos, hogy a francia Gael Clichy a Manchester City kedvéért elhagyja az Arsenalt, de honfitársa, Samir Nasri távozása is borítékolható. A fent említett két alapember mellett a spanyol Cesc Fabregas sorsa is igencsak kérdéses - az Arsenal csapatkapitányáért, a Barcelona mellett a Real Madrid is harcot indít -  de a pletykák szerint a dán Nicklas Bendtner és az orosz Andrej Arshavin maradását sem vehetik biztosra a szurkolók.

Mivel az idei átigazolási szezonban - az elmúlt évekhez hasonlóan - inkább gyengülni látszik az Arsenal, mint sem erősödne, a holland csatár besokalt. Az angol Daily Star információi szerint a Hollandiával a dél-afrikai világbajnokságon ezüstérmet szerzett csatár ezért a távozás mellett dönthet.