Karrier

Nem aggódom a Real Madrid miatt - Maicon

A brazil jobbhátvéd saját bevallása szerint jelenleg csak a Copa Américára kíván koncentrálni, a Real Madridhoz való távozásával kapcsolatos pletykák miatt nem aggódik.

Maicon nem aggódik a távozás miatt
A brazil válogatottal jelenleg az Argentínában zajló dél-amerikai kontinenstornán szereplő világklasszis védő kizárólag a Copa América küzdelmeire akar koncentrálni.

Maicon jelenlegi klubja, az olasz Inter a hírek szerint hamarosan megállapodhat a Santosban futballozó Jonathan szerződéséről, de a 30 éves jobbhátvéd figyelmét ez sem tudja elterelni a válogatottbéli teendőiről.

"Most a brazil nemzeti csapat tagja vagyok, és egyáltalán nem aggódom az Interről és a Real Madridról keringő pletykák miatt."- nyilatkozta az olasz klubbal mindent begyűjtő brazil.

A 63-szoros válogatott játékos tisztában van azzal, hogy a Copa Américán nagyon nehéz dolguk lesz, még akkor is, ha Brazília az egyik legnagyobb esélyese ennek a tornának.

"Az argentinok mérkőzése megmutatta számunkra, hogy ezen a tornán minden találkozón nagyon kemény csata várható. Senki nem akar már az első mérkőzésen vereséget szenvedni vagy  túl korán kiesni a versenyről  - ezt Bolívia is bebizonyította Argentína ellen".

A selecao vasárnap lép először pályára a világ legrégebbi labdarúgó tornájának számító Copa Américán, ahol magyar idő szerint este nyolc órakor Venezuelával csap majd össze.