Átigazolás

A Real Madrid kész kifizetni az Arsenal által kért árat Fabregasért

Az angol Sky Sports tévécsatorna értesülései szerint a Real Madrid hivatalos ajánlatot készül tenni Cesc Fabregasért. A királyiak több pénzt ajánlanának a Barcelonánál a spanyol középpályásért.

A Real Madrid kész kifizetni az Arsenal által megszabott árat Fabregasért

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Miközben az Ágyúsok 24 éves csapatkapitánya fél lábbal már a Nou Camp öltözőjében van - a katalánok legutolsó, 38.5 millió eurós ajánlata közelít a londoni egyesület igényeihez -, az utolsó pillantban közbeszólhat a nagy rivális Real Madrid. A Sky Sports spanyolországi tudósítója, Graham Hunter azt nyilatkozta, hogy a blancók is ajánlattételre készülnek, kihasználva, hogy a Barca és az Arsenal még mindig Fabregas értékén vitázik. A Real 50 millió eurót sem sajnálna, az Arsenal pedig 45 millió alatt nem engedné el karmesterét...

Ha valóban kész ennyit áldozni Florentino Pérez a madridi klubelnök az Európa- és világbajnok futballistára, akkor a középpályás sorsa az Arsenal irányítóinak kezében van, akiknek ez esetben dönteniük kellene, hogy Fabregas kérését - szeretne visszatérni nevelőegyesületéhez - vagy az anyagi érdekeket veszik figyelembe. Persze az is lehet, hogy Barcelonában is összehúzzák a nadrágszíjat, és újabb ajánlattal állnak elő - de akkor miből fogják kinyomtatni Fabregas szerződését?