Átigazolási hírek

Kirjakosz Liverpoolból Wolfsburgba távozott

Átigazolási hírek, pletykák, lapinformációk itthonról és külföldről egyaránt. Amiről a futball világában beszélnek.

2011. augusztus 29.

19:13 - Újra kölcsönadja két labdarúgóját a Premier Leauge-ben szenzációsan rajtoló Manchester City: a paraguayi Roque Santa Cruz és a szlovák Vladimir Weiss is Spanyolországban folytatja pályafutását.

18:16 - A holland élvonalban szereplő ADO Den Haag együttesében folytatja pályafutását Horváth Gábor, a magyar bajnok Videoton válogatott labdarúgója.

17:28 - Diego Forlán négy év után elhagyja az Atlético Madrid labdarúgócsapatát, és az olasz Internazionaléhoz igazol.

14:15 - Yossi Benayoun saját maga jelentette be, hogy több csapattal is tárgyalásban áll, így távozhat a Chelsea-től.

13:43 - A francia bajnok Lille sajtóértesülés szerint leigazolná a Chelsea elefántcsontparti válogatott támadóját, Salomon Kalout.

2011. augusztus 23.

08:34 - Az osztrák másodosztályú FC Lustenau labdarúgócsapatának játékosa lesz Etienne Eto'o, akinek bátyja, a kameruni válogatott Samuel rövidesen csúcsfizetésért az orosz Anzsi Mahacskala futballistája lehet.

2011. augusztus 22.

21:17 - A Wolfsburg leigazolta a Liverpool görög válogatott középhátvédjét, Szotirisz Kirjakoszt. A 32 éves játékos 2009-ben, az AEk Athéntől érkezett Angliába, azóta 49 mérkőzésen három gólt szerzett a Vörösöknél.

20:49 - Az 1. FC Köln visszautasította a Galatasaray ajánlatát, amelyet a török klub Lukas Podolskiért, a csapat válogatott csatáráért tett.

2011. augusztus 21.

22:44 - A Chelsea megállapodott a Valenciával Juan Mata leigazolásáról. A londoniak 27 millió fontot fizethetnek a szélsőért, aki a Chelsea negyedik nyári igazolása lehet.

2011. augusztus 20.

17:04 - Olasz lapértesülések szerint szóban megállapodott az Anzsi Mahacskala az Internazionale képviselőivel Samuel Eto'o vételáráról.

14:28 - A spanyol élvonalban szereplő Getafe együttese leigazolta Daniel Güizát: a török Fenerbahcétól érkező, a spanyol válogatottal 2008-ban Európa-bajnokságot nyert labdarúgó három éves szerződést kötött a klubbal.

2011. augusztus 19.

08:45 - Sajtóhírek szerint a spanyol Atlético Madrid leigazolt a Porto kolumbiai gólvágóját, Radamel Falcaót. A csatárért 40 millió eurót fizetnek a madridiak.

2011. augusztus 18.

16:29 - Tököli Attila a ZTE FC-nél folytatja pályfutását. Tököli egy évre, kölcsönben került új csapatához.

15:20 - Az Anderlechttel történt megegyezés után a Romelu Lukakuval is megállapodott a Chelsea szerződtetésének részleteiről, így a 18 éves belga válogatott csatártehetség immár hivatalosan is a Kékek futballistája.

2011.augusztus 17.

20:54 - A Wolfsburg leigazolta az angol másodosztályba csúszott West Ham Unitedtől a német válogatott középpályást Thomas Hitzlspergert.

13:53 - A skót Kilmarnorck csapatához szerződött a Zalaegerszeg védője, Leon Panikvar. A játékos két évre írt alá új klubjához.

2011. augusztus 16.

18:33 - Az Arsenal elefántcsontparti középpályása, Emmanuel Eboué négyéves szerződést kötött a Galatasaray csapatával.

16:25 - László Csaba nem tudott megállapodni a ferencvárosi vezetőkkel, így minden bizonnyal nem ő lesz a Fradi új trénere.

13:48 - Tököli Attilának engedélyezte klubja, a Kecskemét, hogy átigazolásáról tárgyaljon más csapatokkal.

12:15 - Prukner László lemondott az FTC kispadján, miután öt meccs alatt mindössze két pontot szerzett csapatával.

10:50 - Milan Perics marad a Kaposvár játékosa, miután a spanyol másodosztályú Gimnastic Tarragona csupán kölcsönbe szerződtette volna.

2011. augusztus 15.

22:17 - Robbie Keane David Beckham csapatához, a Los Angeles Galaxyhoz igazolt 6 millió fontért.

21:51 - Miután Raúl távozna a Schalkétól, a Balackburn Rovers csapatába igazolhat, ahol újra együtt játszhatna korábbi csapattársával, Michel Salgadóval.

20:44 - Cesc Fabregas után Samir Nasri is eligazolhat az Arsenal csapatától, miután a Chelsea vezetőedzője, Andre Villas-Boas szerint még "képben van" a Kékeknél.

19:50 - A Csank János menesztéséről szóló híreket a zalaegerszegi klubnál hivatalosan cáfolták.

13:58 - Cesc Fabregast bemutatták Barcelonában, a világ- és Európa-bajnok középpályás öt évre szerződött a katalán csapathoz, kivásárlási ára 200 millió euró.

12:18 - Anatolij Timoscsuk, a Bayern München ukrán középpályása az Anzsi Mahacskala csapatához szerződik orosz lapinformációk szerint.

09:01 - Cesc Fabregas angol sajtóhírek szerint 40 millió eurójába kerülhet majd a Barcelonának, de ezt csak részletekben fizetik ki a katalánok az Arsenalnak a játékosért, aki hétfőn orvosi vizsgálaton vesz részt.

2011. augusztus 14.

23:30 - Az Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Barcelonával Cesc Fabregas átigazolásáról.

21:41 - A Porto két játékost is vásárolt a belga Standard Liége-től: a középpályás Seven Defourért és a védő Eliaquim Magalárt 13 millió eurót fizettek.

20:24 - Arséne Wenger állítólag leigazolná a Sochaux-ból Marvin Martint, aki Cesc Fabregast pótolhatja majd az Arsenalban.

15:21 - Nelson Valdez, a korábban Brémában és Dortmundban is megfordult paraguayi csatár az orosz Rubin Kazany játékosa lesz.

12:01 - A Juventus le akarja igazolni Juan Manuel Vargast a Fiorentinától. A szélsőt elcserélhetik Amaurira.

2011. augusztus 13.

19:03 - Hiába tűnt úgy, hogy Samuel Eto'o Dzsudzsák Balázs csapatához, az Anzsi Mahacskalához igazol, a játékos nyilatkozata szerint akár még Angliában is folytathatja a pályafutását.

09:39 - A Videoton hároméves szerződést kötött Paulo Vinicius Souza dos Santosszal. A brazil védő legutóbb Uruguayban játszott.

2011. augusztus 12.

22:45 - Az Arsenal bejelentette, hogy leigazolja a Costa Rica-i Deportivo Saprissától Joel Campbellt.

20:29 - A Tottenham a Sahtar brazil játékosát, Williant próbálja meg leigazolni, ha a Chelsea megvásárolja tőlük Luka Modricot.

17:30 - A katalán Sport szerint szóbeli egyezség született Cesc Fabregas átigazolásáról az Arsenal és a Barcelona között, és a játékost a jövő héten mutatják be a gránátvörös-kékek.

15:06 - Spanyol értesülések szerint Cesc Fabregas a Barcelonához igazol. Piqué, Valdés és Puyol a Twitteren üdvözölték régi-új csapattársukat.

14:29 - A Liverpool eladná a Norwich Citynek a spanyol középhátvédet, Daniel Ayalát.

13:14 - José Enrique aláírta a szerződését új csapatánál, a Liverpoolnál. A hátvéd állítólag 6 millió euróért lett a Vörösöké.

12:15 - A Kecskemét bejelentette, hogy elefántcsontparti játékosa, Sindou Dosso Izraelbe igazolt.

11:59 - Arséne Wenger elmondta, hogy Samir Nasri és Cesc Fabregas sem játszanak az Arsenal hétvégi, Newcastle elleni bajnokiján, de szerinte mindketten az Ágyúsoknál maradnak.

10:41 - Angliai hírek szerint a Manchester United lemondott arról, hogy leigazolja Wesley Sneijdert az Intertől, mert a holland középpályás túl magas fizetést akart kapni.

09:14 - A Santos egyik vezetője szerint ők nem akarják eladni, Neymar pedig nem akarja elhagyni a klubot, így lehet, hogy a brazil csatár mégsem lesz a Real Madrid játékosa.

2011. augusztus 11.

22:32 - A Liverpool és a Newcastle megegyezett a spanyol José Enrique átigazolásáról, így a védő egy-két napon belül aláírhat a Vörösökhöz.

22:02 - Arséne Wenger saját bevallása szerint bízik abban, hogy Cesc Fabregas és Samir Nasri sorsa még a Premier League hétvégi kezdete előtt eldől.

17:02 - Az Anderlecht leigazolta a Monaco kongói csatárát, Diemuerci Mbokanit. A játékos ára 3 millió euró volt.

2011. augusztus 10.

21:38 - Sajtóhírek szerint az Inter és az Anzsi megegyeztek Samuel Eto'o átigazolásáról.

17:01 - Harry Redknapp és a Tottenham 35 millió fontot, közel 40 millió eurót kínál a Portónak a brazil támadóért, Hulkért.

16:40 - Ha az Anzsi Mahacskala kivásárolja az Interből Samuel Eto'ót sajtóhírek szerint az argentin Ezequiel Lavezzi érkezhet a Guiseppe Meazzába.

15:33 - Francia sajtóhírek szerint a Premier League-be frissen feljutott Swansea City szeretné megszerezni a legutóbb a Hérculesben szerepelt világ- és Európa-bajnok csatárt, David Trézéguet-t. Emiatt lehetséges, hogy a tavasszal a Hattyúknál kölcsönben lévő Priskin Tamásra mégsem tart majd igényt a walesi klub.

15:27 - A Buzsáky Ákost foglalkoztató angol Queens Park Rangers leigazolta a kapus Brian Murphyt. A 28 éves, ír válogatott portást ingyen szerezte meg a londoni egyesület, mivel szerződése lejárt az Ipswich Townnál.

14:39 - A Videton hivatalos honlapján jelentette be, hogy másfél évvel meghosszabbította Goran Vujovics decemberben lejáró szerződését, ugyanakkor egy évre kölcsönadta a szerb csatárt a Szombathelyi Haladásnak.

12:38 - A Chelsea továbbra sem adja fel a Luka Modricért folytatott harcot, az Abramovics-csapat most Yossi Benayount is "belekeverné" az üzletbe.

2011. augusztus 9.

23:02 - Samuel Eto'o egyik ügynöke, Claudio Vigorelli szerint ügyfele egyre közelebb van az Anzsi Mahacskalához, már "majdnem mindenben megegyeztek" az átigazolásról.

21:26 - A Videoton hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Ponczók Csabával. A támadó az elmúlt félévben a Vasas-HÍD együttesében szerepelt kölcsönben, most szabadon kerehet új klubot magának.

20:47 - A Stoke City leigazolta a másodosztályba csúszott West Ham Unitedtől Matthew Upsont. A 21-szeres angol válogatott középhátvéd szerződése lejárt a Kalapácsosoknál, ingyen szerezte meg a Stoke, ahová két évre írt alá.

16:04 - Wesley Sneijer, az Internazionale holland középpályása elismerte, hogy tárgyalások folynak klubja és a Manchester United között klubváltásáról.

13:45 - Gabriel Obertan a Manchester Unitedtől a Newcastle Unitedhoz igazolt, ahol több játéklehetőségben bízik, mint amennyi a Vörös Ördögöknél jutott neki.

12:22 - Dzsudzsák Balázs csapata, az Anzsi Mahacskala évi 20 millió eurós fizetéssel csábítja Samuel Eto'o-t, az Inter kameruni csatárát.

11:28 - Az Arsenal nevezte Cesc Fabregast az Udinese elleni Bajnokok Ligája selejtezőjére, amelyen ha részt vesz a játékos, akkor más klubban - pl. az őt leigazolni akaró Barcelonában - már nem léphet pályára a BL-ben ebben az idényben.

09:31 - Eldőlt, hogy Babos Gábor a NEC Nijmegen kapusa marad, és nem igazol az Ajaxhoz, mivel az amszterdami klub csapattársával köt szerződést.

2011. augusztus 8.

22:50 - A Porto kolumbiai csatáráért, Radamel Falcaóért 25 millió eurót és Eduardo Salviót adná az Atlético Madrid.

21:27 - Juhász Roland nem igazol a skót Rangers-höz, mert klubja nem tudott megegyezni a szigetországiakkal a vételárról.

20:42 - A Juventus brazil csatára, Amauri hajlandó lenne visszatérni egykori csapatához, a Palermóhoz.

19:46 - Az Arsenal szerződtette az angol másodosztályú Southampton csapatának 17 éves játékosát, Alex Oxlade-Chamberlaint.

17:38 - A világbajnok Alberto Gilardino iránt élénken érdeklődik a Genoa. Rudolf Gergely csapata 12 millió eurót ajánlott a csatárért a Fiorentinának.

15:50 - Egy hétéves argentin kisfiút igazolt le a világ egyik legnagyobb klubja, a Real Madrid.

10:08 - A Fiorentina ajánlatot tett a Milannak Antonio Cassanóért, akinek valószínűleg nem lesz helye ősszel a piros-feketék kezdőcsapatában. Az üzletbe az olasz bajnok által körbeudvarolt Riccardo Montolivót is bevonhatják.

2011. augusztus 7.

21:48 - Decemberben igazol majd a Real Madridhoz Neymar a spanyol Marca információi szerint. A brazil csatár még részt vesz a Santosszal a klubvilágbajnokságon, majd karácsonytól már a Blancóké lesz.

15:30 - Megkönnyítené a saját átigazolását Cesc Fabregas azzal, hogy lemond az Arsenalnál kapott négymillió eurós bónuszáról.

11:30 - John Carew a Valencia, a Roma, a Besiktas, a Lyon és az Aston Villa után a tavasszal az angol másodosztályba kieső West Ham United játékosa lett.

2011. augusztus 6.

19:10 - Fülöp Márton az angol másodosztályban szereplő Ipswich csapata helyett a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion játékosa lett.

17:55 - Négy évre szóló megállapodást kötött Jurij Zsirkov és az Anzsi Mahacskala csapata. A Chelsea-ből érkező orosz válogatott évente 5,5 millió eurót keres majd Dzsudzsák Balázs csapattársaként.

15:04 - Ügynöke szerint ajánlatot tett Eljero Eliáért a Juventus a Hamburgnak. Frank Schouten szerint nagy az esély rá, hogy az ördöngősen cselező szélső a Serie A-ban köt ki.

12: 58 - A La Gazzetta dello Sport kész tényként közölte, hogy Wesley Sneijder az Internazionalétől a Manchesterbe United helyett a Manchester Citybe igazol, de az Égszínkékek képviselője cáfolta a híreszteléseket.

2011. augusztus 5.

16:35  - A Barcelona holland szélsőjét, Ibrahim Afellayt nem hozta lázba a Juventus érdeklődése, továbbra is Spanyolországban kíván maradni.

13:44 - Az eddigi legmagasabb összegről szóló ajánlatot tett a Barcelona az Arsenalnak Cesc Fabregasért. A Sky Sport szerint a katalánok nem sokkal maradnak el a londoniak által meghatározott 45 milliótól.

10:58 - Hazájában, az argentin Independiente csapatában folytatja futballkarrierjét a Barcelonától távozó Gabriel Milito.

2011. augusztus 4.

22:57 - Közös megegyezéssel távozik a Barcelonától az argentin középhátvéd, Gabriel Milito, akinek még egy év volt hátra szerződéséből.

15:59 - A goal.com értesülései szerint hármas átigazolás körvonalazódik az Internazionale és a Manchester City között: az olaszok készek eladni Samuel Eto'ót az angoloknak, ha a Carlos Tévez-üzletbe belevehetik Maicont.

2011. augusztus 3.

21:43 - A Daily Mail szerint a West Bromwich Albion tárgyalásokat folytat a másodosztályú Ipswich Townnal Fülöp Márton leigazolásáról. Priskin Tamást végleg megvásárolná a Swansea City.

14:43 - A Chelsea orosz tulajdonosa, 30 millió eurót sem sajnálna az AC Milan brazil csatáráért, Alessander Patóért.

2011. augusztus 2.

20:56 - A szerb Milan Jovanovics elhagyja a Liverpoolt és a belga Anderlechthez igazol. A szélső középpályás két vére ír alá a brüsszeliekhez.

18:03 - A 22 éves argentin Javier Pastore az interneten tett közzé, hogy megállapodott a Paris Saint-Germainnel. A Palermo 43 millió eurót kap majd a középpályásért.

15:59 - Az Inter hajlandó megválni a brazil Maicontól. A 30 éves szélsző hátvének jövőre lejárt a szerződése, ezért az olaszok még a nyáron megválnának tőle - potom 20 millió euró ellenében.

15:11 - A Tottenham Hotspur szívesen látná soraiban a Newcastle Unitedtől fegyelmi problémák miatt eltanácsolt Joey Bartont.

12:45 - Nagy erőket mozgósít a Zalaegerszeg, hogy megszerezze egykori játékosát, Máté Pétert.

12:21 - Hivatalosan is bejelentették Gera Zoltán érkezését a West Bromvich Albion csapatánál. A magyar válogatott csapatkapitánya 2+1 éves szerződést kötött egykori klubjával.

11:33 - Angol sajtóhírek szerint akár már a héten átköltözhet Manchesterbe Wesley Sneijder. Az Inter holland irányítójáért 30 millió fontot kaphat az angoloktól.

10:57 - A skót Rangers harmadszor is ajánlatot tesz a belga Anderlecht magyar válogatott védőjéért, Juhász Rolandért. A hírek szerint a brüsszeliek 4 millió fontot akarnak Rolandért.

09:46 - A Santos elnöke ismét elutasította a Real Madrid ajánlatát Neymarért: Oliveira Riberio szerint a tarajos hajú brazil 80 éves koráig marad a klubnál.

2011. augusztus 1.

20:26 - Úgy tűnik, mégsem ragaszkodik mindenáron a Tottenham horvát középpályáshoz: Kevin Bond másodedző szerint viheti Luka Modricot a Chelsea, amennyiben kifizeti a kért 35 millió fontot.

18:19 - A Juventus hivatalos honlapján jelentette be, hogy 15 millió euróért szerződtette az AS Romától a montenegrói támadót, Mirko Vucsinicset.

13:12 - Megérkezett Torinóba Mirko Vucsinics, hogy részt vegyen a kötelező orvosi viszgálatokon, utána pedig aláírja a szerződését új csapatánál a Juventusnál.

10:50 - A Manchester City odaadná Emmanuel Adebayort a Real Madridnak Raul Alboilért cserébe.

8:56 - A Santos elnökének beszámolója szerint Neymar megígérte neki, hogy ebben az évben nem igazol el a brazil klubtól.

2011. július 31.

22:10 - Brit lapértesülések szerint a nagybevásárlást tartó Málaga a bolgár Dimitar Berbatovot is meg szeretné szerezni a Manchester Unitedtől.

11:30 - Az orosz Zenit megvásárolná a Juventus középhátvédjét, Leonardo Bonuccit. Luciano Spalletti a közelgő BL-szezon előtt szeretné megerősíteni Huszti Szabolcs csapatának védelmét.

2011. július 30.

17:51 - Olasz lapinformációk szerint Mario Balotelli ügynöke azon dolgozik, hogy a csatár kölcsönben a Románál tudja tölteni a következő idényt.

2011. július 29.

17:52 - Sébastien Frey ötéves szerződést írt alá Rudolf Gergely csapatánál, a Genoánál. A francia kapus legutóbb a Fiorentinában védett.

17:00 - Schalke 04 csapatánál folytatja pályafutását a román válogatott támadó, Ciprian Marica.

2011. július 28.

19:42 - Ahogyan az várható volt, Sergio Agüero, az Atlético Madrid argentin válogatott csatára csütörtök délután aláírt az angol Manchester Cityhez. A 23 éves futballista ötéves szerződést kötött a kékmezesekkel.

11:05 - Angol sajtóforrások szerint a Chelsea utolsó ajánlatát is megtette Luka Modricért, a Tottenham Hotspur középpályásáért. A Spurs korábban a 22 és a 27 millió fontos megkeresést is elutasította, most Roman Abramovics 30 milliót kínált érte.

2011. július 27.

19:59 - A Málaga idei tizedik igazolásaként Santi Cazorlát szerezte meg a Villarrealtól. Az Európa-bajnok spanyol középpályás öt évre írt alá új csapatához.

18:17 - A francia L'Equipe szerint a Paris Saint-German hajlandó 40 millió eurót fizetni Gansóért, a Santos brazil válogatott irányító középpályása mégis a Milanba menne.

13:32 - Sergio Agüero, az Atlético Madrid argentin futballistája saját twitter-odalán megerősítette, hogy rövid időn belül aláír a Manchester City együtteséhez.

2011. július 26.

19:46 - A Fülöp Mártont és Priskin Tamást foglalkoztató Ipswich Town kölcsönvette a Fulhamtól David Stockdale kapust, aki a magyar válogatott Fülöp riválisa lesz a Portman Roadon.

17:44 - Ügynöke szerint Alberto Aquilani kölcsönben a Fiorentina játékosa lesz a következő szezonban, a 27 éves középpályásnak már csak a személyes részletekől kell megállapodnia a firenzei klubbal.

17:13 - A Newcastle szivesen látná soraiban az angol válogatott Peter Crouchot, akit a Tottenham 9 millió angol fontért el is adna.

17:01 - Mirko Vucsinincs egyre türelmetlenebb a Juventus-szal szemben, mert a torinóiak képtelenek megegyezni a Romával.

16:56 - A holland Marteen Stekelenburg szinte biztosan aláír a Romához, csütörtökön az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon vesz részt az olasz fővárosban.

14:56 - Jupp Heynckes, a bajorok vezetőedzője szerint Bastian Schweinsteiger senkinek sem eladó.

14:16 - Spanyol sajtóhírek szerint az argentin Sergio Agüero szerdán Manchesterbe utazik, hogy tárgyaljon a City képviselőivel.

13:14 - Megegyezett a Vasas-Híd csapata Simek Péterrel és Farkas Balázzsal, így a két rutinos játékos Angyalföldön folytatja pályafutását.

12:12 - A Juventus vezetőedzője, Antonio Conte az uruguayi Diego Luganót szemelte ki Giorgio Chiellini mellé a belső védő posztra. Luganó jelenleg a török Ferenbache játékosa.

2011. július 25.

22:10 - A Sky Sports 24 arról informált, hogy Maarten Stekelenburg átigazolásáról megegyezett az AS Roma és az Ajax Amszterdam. A holland válogatott portás négy évre szerződik az olasz fővárosba.

19:27 - 44-szeres walesi válogatottal erősített a Premier League újonca, a Queens Park Rangers: a 31 éves védő, Danny Gabbidon szerződése lejárt a West Ham Unitednél, ingyen igazolt a Loftus Roadra.

19:05 - A Paris Saint-Germain bejelentette, hogy szerződtetett két francia válogatottat: az AS Romától a támadó Jérémy Ménezt, a St. Étienne-től a védekező középpályás Blaise Matuidit.

17:08 - Josep Maria Bartomeu alelnök és Andoni Zubizarreta sportigazgató hétfőn délután bemutatta a sajtó képviselőinek a katalánok új igazolását, a 22 éves chilei támadót, Alexis Sánchezt.

17:00 - Bár még hivatalos megerősítés nem érkezett egyik klub részéről sem, az angol sajtó úgy tudja, hogy a Wigan megegyezett az Aston Villával Charles N'Zogbiáról. A 25 éves francia szélsőnek a Manchester Unitedhez szerződött Ashley Youngot kell pótolnia a birminghami csapatban.

11:32 - A Manchester United legendás hetese, David Beckham szerint a már leigazolt David De Gea és a kiszemelt Wesley Sneijder is hasznára válhat Sir Alex Ferguson csapatának.

09:32 - A híresztelésekkel ellentétben a következő idényben is a Real Madrid labdarúgója maradhat a brazil Kaká. Erről az aranylabdás játékos beszélt.

2011. júlus 24.

15:48 - Guglielmo Micciche, a Palermo alelnöke kijelentette, "nagyon valószínű", hogy Javier Pastore a Chelsea-hez csatlakozik.

14:46 - A török Galatasaray szemet vetett az Inter argentin csatárára, Diego Militóra.

13:10 - Az angol Premier Leauge újonca, a Queen's Park Rangers 6 millió eurót adna a Tottenhamnak az angol válogatott támadóért, Peter Crouchért.

2011. július 23.

18:36 - A belga Anderlecht hajlandó elengedi a 19 éves Romelo Lukakut, amennyiben valaki kifizeti a játékos 20 millió eurós vételárát.

17:30 - Német és olasz  sajtóhírek szerint az AC Milan a jövő heti Audi Kupán 25 milliós ajánlatot tesz a Bayern Münchennek Bastian Schweisteigerért.

17:13 - A Manchester City 38 millió fontot kínál az Atlético Madridnak az argentin Sergio Agüeróért. A Sky Sport szerint a felek napokon belül megkezdhetik a tárgyalásokat.

13:30 - Gabriel Heinze egyéves szerződést kötött az AS Romával, amely újabb egy évvel meghosszabbítható. Az argentin ingyen került az olasz fővárosba.

10:08 - Arséne Wenger elismerte, hogy szeretne még ebben az átigazolási szezonban szerződtetni egy hátvédet, de senkit nem nevezett meg konkrétan azok közül, akikről az Arsenal tárgyal.

2011. július 22.

23:01 - Sorin Botist egy román csapat szívesen leigazolta volna, de ő egyelőre inkább a Budapest Honvédnál marad.

21:35 - A Juventus megvásárolta Arturo Vidalt a Leverkusentől, és ötéves szerződést kötöttek a középpályással.

14:52 - A Barcelona és az AS Roma megegyeztek Bojan Krkic átigazolásáról. A csatár két évig biztosan a Farkasoknál szerepel, de a katalánok utána kedvezményesen visszavásárolhatják.

10:24 - Alex Ferguson szerint Nani még bőven kaphat lehetőséget a Manchester Unitedben, attól függetlenül, hogy a BL-döntőben nem szerepelhetett.

2011. július 21.

20:43 - Hivatalosan is bejelentették, hogy a chilei Alexis Sanchéz az Udinesétől az FC Barcelonához szerződött. A támadó öt évre írt alá a katalánokhoz.

16:39 - 2015-ig meghosszabbította szerződését a holland bajnok Ajax csapatával Siem de Jong, a klub saját nevelésű irányítója.

15:26 - Az argentin Gabriel Heinze elhagyja a Marseillet, és az olasz Románál köthet ki. 

14:44 - A spanyol világ - és Európa-bajnok Joan Capdevila a Villarealtól a portugál Benficához igazolt. A védő két évre írt alá a "sasokhoz".

10:27 - Az AZ Alkmaar szerződtette a spanyol Villarrealtól Jozy Altidore amerikai válogatott csatárt.

2011. július 20.

17:31 - A honlapunknak adott nyilatkozatában Németh Krisztián elmondta: a következő szezonban biztosan nem Görögországban játszik majd.

16:08 - A Juventusszal szerződést bontó Tiago aláírt a spanyol Atlético Madridhoz - jelentette be a fővárosi együttes a hivatalos oldalán.

14:04 - A brazil bajnokságban szereplő Corinthians visszalép Carlos Tévez szerződtetésétől. Az argentin csatár úgy néz ki, marad a Manchester Citynél.

12:29 - Felipe Melo elhagyja a Juventust. A brazil középpályás még nem tudja, hol folytatja karrierjét.

12:16 - 13 millió euróért a brazil Santos gárdájától az Európa Liga-győztes FC Porto csapatához igazolt a brazil Danilo Luiz da Silva.

11:04 - A török Galatasaray csapatában folytatja pályafutását az uruguayi kapus, Fernando Muslera. A Laziótól érkező portás öt évre írt alá új klubjához.

2011. július 19.

17:45 - A görög AEK Athén bejelentette, hogy szerződtette az izlandi válogatott Eidur Gudjohnsent.

15:50 - A Liverpool hivatalosan bejelentette, hogy kölcsönadta Gulácsi Pétert a Hull Citynek. Az U21-es válogatott kapus 2012. június 30-ig szóló szerződést írt alá a másodosztályban szereplő együttessel.

15:15 - Pep Guardiola megerősítette hogy az Arsenal engedélyt adott a tárgyalásokra Cesc Fabregas átigazolásáról. A vezetőedző és a sportigazgató Anoni Zubizarreta szerint Fabregas mellett Alexis Sánchez szerződtetésére is megvan a pénzügyi keret.

11:57 - Hivatalossá vált az Arsenal brazil középpályásnak, Denílsonnak a kölcsönadása: a 23 éves futballista visszatér hazájába, a Sao Paulóban folytatja.

11:25 - Sajtóinformáció szerint a Ferencvárosból a nyáron visszavonult Dragóner Attila a Szolnok megyei I. osztályban szereplő Jászapátiban folytatja pályafutását.

10:31 - Marc Janko, a Twente osztrák csatára visszautasította az Anzsi Mahacskala ajánlatát, nem igazol Dagesztánba.

09:43 - A Lille elefántcsontparti támadója, Gervinho hétfőn aláírt az Arsenalhoz. Az ügylet már régóta "félhivatalos" volt, korábban Arsene Wenger menedzser is megerősítette.

2011. július 18.

22:16 - Távozik a Manchester City csapatától Shay Given, az ír válogatott kapusa. A 35 éves hálóőr öt évre az Aston Villához igazolt.

21:07 - Gulácsi Péter szerződést hosszabbított a Liverpoollal. A pepsifoci.hu szerint a 21 éves magyar kapus 2014-ig kötelezte el magát az angol klubhoz.

15:02 - A Leverkusen ügyvezető igazgatója elismerte, hogy tárgyalnak a Juventusszal Arturo Vidal átigazolásáról. Angol források szerint a torinói klub és a játékos ügynöke napokon belül találkoznak, hogy megegyezésre jussanak.

11:55 - Sébastien Frey elvágyódik a Fiorentinától, de klubja eddig nem tudott megállapodni egyetlen kérővel sem. Korábban a Roma és a Genoa érdeklődött a kapusért.

11:36 - Spanyol sajtóhírek szerint a Bolton megállapodott a Barcelonával Jeffrén Suárezről, így a venezuelai születésű, de sokszoros spanyol utánpótlás-válogatott játékos a Premier League-ben folytathatja pályafutását.

9:53 - Roberto Mancini közlése szerint a Manchester City megegyezett a Corinthiansszal Carlos Tévez vételáráról, így már csak a játékosnak megállapodnia egykori klubjával.

2011. július 17.

20:52 - Costa Rica-i tehetséget igazol az Arsenal. Joel Campbell részt vett az Arany Kupán, ahol mindhárom csoportmérkőzésen kezdő volt a válogatottban.

17:11 - A Barcelona versenyre kelne a Real Madriddal Neymarért, de a katalánok csak 2012-ben igazolnák le a brazil csatárt. A játékos menedzsere szerint ő inkább a Királyi Gárdát választaná, de ragaszkodik ahhoz, hogy decemberben még ott legyen a Santosszal a klubvilágbajnokságon.

14:36 - Angliába vágyik Wesley Sneijder felesége az angol bulvársajtó szerint. A játékos édesapja szerint fia remek szerződéssel rendelkezik az Internél, ezért minden azon múlik, hogy az olasz klubnak mik a szándékai.

11:26 - Ezequiel Garay a Real Madridtól a Benficához igazolt. Az argentin védő José Mourinho alatt nem sok lehetőséget kapott a Blancóknál.

10:55 - A Manchester Unitedben és a Benficában nevelkedett Evandro Brandaót szerződtette a Videoton. A játékossal Paulo Sousa a portugál U16-os csapatnál már dolgozott együtt.

2011. július 16.

15:42 - A Leverkusen helyettest keres a térdsérüléssel bajlódó René Adler helyére, és a Manchester United kapusát, Thomasz Kuszczakot szeretnék leigazolni.

14:52 - Az Arsenal kölcsönadja Denilsont a Sao Paulónak, mivel a brazil játékos nem érzi jól magát Londonban, ezért szeretne hazatérni régi-új klubjához.

14:24 - A Villarreal olasz játékosának, Giuseppe Rossinak a menedzsere elmondta: jó jelnek tartja, hogy a Villarreal és a Juventus folyamatosan kapcsolatban áll egymással, a támadó hamarosan az olaszoké lehet.

14:22 - Bojan Krkic egyedül kezdte el az edzéseket Barcelonában, mivel az AS Roma, amelyhez valószínűleg igazolni fog, szintén megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Az átigazolása akkor lehet hivatalos, ha a Barca megszerzi Alexis Sánchezt az Udinesétől.

14:11 - Menedzsere szerint Giuseppe Rossi hamarosan a Juventus játékosa lehet, mivel a Zebrák és a Villarreal előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a csatárról.

12:25 - Roberto Mancini elfogadja, hogy Carlos Tévez el akarja hagyni a Manchester Cityt, azaz az argentin csatár gyakorlatilag eladó.

2011. július 15.

21:44 - A Liverpool hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták az AS Romától a brazil kapust, Donit.

17:23 - Vida Krisztofer, a Honvéd-MFA U16-os bajnokcsapatának gólkirálya a holland Twente együttesében folytatja pályafutását.

16:38 - A Sky Sports szerint megállapodott a Manchester City és az Aston Villa Shay Given ügyében, a City kapusa Birminghamben folytatja pályafutását.

14:56 - A Chelsea hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított két fiatal tehetségével: Josh McEachran öt, Ryan Bertrand négy évre kötelezte el magát a Kékekhez.

13:32 - A Santos 25 éves jobbhátvédje, Jonathan az olasz Internazionaléhoz igazolt.

13:12 - Prince Rajcomart az Erwin Koeman által irányított Utrecht gárdája szeretné szerződtetni, a tárgyalások folynak az ügyben, megállapodás még nem született, Roguy Meyé viszont aláírt a ZTE-hez.

10:23 - Több olasz forrás is egybehangzóan állítja, hogy Kaká augusztusban visszatér az AC Milanba, az ára 30 millió euró lehet.

2011. július 14.

22:50 - Radamel Falcao, a portugál bajnok, kupa- és Európa Liga-győztes Porto kolumbiai csatára szerződést hosszabított, 2015-ig írt alá a Sárkányokhoz. Kivásárlási árát 45 millió euróban rögzítették.

21:25 - Kazuo Homma aláírta szerződését a Vasashoz.

19:22 - Az argentin Lucho González közölte jelenlegi klubjával, az Olimpique Marseille-el, hogy szívesen távozna a spanyol Málagához.

17:33 - A Liverpool hivatalosan is megerősítette, hogy megegyezett az Aston Villával Stewart Downing átigazolásáról, a játékos engedélyt kapott klubjától, hogy megkezdje a tárgyalásokat a a Vörösökkel a szerződés személyét érintő részleteiről.

14:25 - Egybehangzó angol sajtóinformációk szerint a Tottenham horvát középpályása, Luka Modric átadólistára kérte magát klubja vezetőinél. Modric legkitartóbb kérője a Chelsea.

12:34 - A Manchester City csütörtökön megegyezett a Bayern Münchennel a német válogatott hátvéd, Jerome Boateng átigazolásáról. A 22 éves futballistának már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton kell átesnie.

2011. július 13.

20:34 - David Gill, a Manchester United vezérigazgatója kedden Milánóba repült, hogy véglegesítse Wesley Sneijder átigazolását az Internazionale vezetőivel. A Vörös Ördögök 40 millió eurót kínálnak a holland középpályásért.

19:39 - A Bayern München labdarúgócsapata leigazolta az angol harmadosztályban szereplő Tranmere Roverstől Dale Jenningset.

19:37 - Xavi Hernández szerint válogatottbeli társa, Cesc Fabregas kétségbesetten próbál megszabadulni az Arsenaltól, hogy nevelőegyesületéhez, a Barcelonához igazolhasson.

15:20 - A Fulham hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták az olasz AS Romától a norvég John Arne Riisét. A 30 éves balhátvéd három évre írt alá a londoni egyesülethez.

14:05 - Bacary Sagna szerint csak pletyka Samir Nasri és Cesc Fabregas távozása az Arsenalból. A francia védő szerint két csapattársa soha nem mondta, hogy el szeretne igazolni máshová, mivel mindketten nagyon boldogok az Ágyúsoknál.

10:13 - Könnyen lehet, hogy a Chelsea-ben angol válogatott belső védősor áll össze, ugyanis John Terry mellé Gary Cahill érkezhet a Boltonból.

2011. július 12.

 22:42 - A csütörtöki Európa Liga-selejtező nemcsak a továbbjutás miatt lesz fontos a Ferencvárosnak, hanem azért is, mert legigazolnák az Aalesund védőjét, Enar Jaagert. A jobb oldali védő valószínűleg játszani fog a Fradi ellen. Kérdés, hogy Prukner László annak örülne-e jobban, ha jól teljesítene, vagy annak, ha néhányszor elengedné a szélsőit...

22:40 - A Manchester City reagált a Corinthians ajánlatára, amit a brazil klub korábbi játékosáért, Carlos Tévezért tett. Az angolok nem fogadták el a 37 millió fontot, továbbra is 50-ért adnák el a csatárt.

20:20 - További egy évig marad az Újpest labdarúgója Széki Attila. A lila-fehérek saját nevelésű csatára örömmel írta alá a hosszabbítást.

19:38 - A Real Madrid hivatalos közleményében tudatta, hogy Sergio Ramos és Pepe is szerződést hosszabbított a klubbal. Előbbi 2017-ig, utóbbi 2016-ig lesz a Madrid játékosa.

19:08 - Ügynöke szerint David Trezeguet legszívesebben a Napoli csapatához szerződne. A francia támadó sorsa napokon belül eldőlhet.

17:35 - A Lazionál hivatalosan is bejelentették Djibril Cissé érkezését. A francia csatár 6 millió euró ellenében érkezett a görög Panathinaikosz együttesétől.

17:00 A Chelsea emelt a legutóbbi ajánlatán és immáron 27 millió fontot kínál a Tottenhamnek a horvát válogatott Luka Modricért.

16:33 - Az olasz élvonalban szereplő Lazio elnöke szerződtetné a Barcelona csapatától az argentin Diego Militót és a holland Ibrahim Afellayt.

13:56 - Cristián Zapata, az Udinese kolumbiai válogatott védője a Villarrealnál folytatja pályafutását. A 24 éves játékos öt évre írt alá a Sárga Tengeralattjáróhoz.

13: 05 - A spanyol AS szerint az Udinese és a Barcelona mindenben megegyezett Alexis Sánchez átigazolásáról. A lap arról ír, hogy chilei támadó 40 millió euróért, öt évre a katalánokhoz szerződik.

12:33 - Takács Pétert egy évre kölcsönvette a Pápától az NB I-be frissen feljutott Diósgyőr. A 21 éves középpályás a DVTK saját nevelése, tagja volt 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatottnak.

11:28 - A Corinthians 37 millió fontos ajánlatot tett Carlos Tévezért a Manchester Citynek, az argentin csatár pedig kapva kapna az alkalmon, hogy visszatérhessen Dél-Amerikába.

10:44 - Az angol sajtó szerint Wesley Sneijderért 35 millió fontot fizet a Manchester United az Internek. A holland középpályás szerződtetését már szerdán bejelenthetik a gyárvárosiak.

2011. július 11.

22:25 - Angol sajtóhírek szerint az AS Roma kapusa, Doni kedden orvosi vizsgálaton vesz részt Liverpoolban.

22:07 - Per Mertesacker elmondta, hogy ha kell, eligazol a pénzszűkében lévő Werder Brementől, és szívesen folytatja pályafutását mondjuk Angliában.

21:08 - Az Arsenal közleménye szerint a klub megegyezett a francia Lille-lel Gervinho átigazolásáról, és a csatárra már csak formaságok várnak, mielőtt aláírja szerződését.

20:34 - Egyszerre négy új játékos leigazolását jelentette be a Lazio. A római klub megszerezte Federico Marchetti, Marius Stankevicius, Abdoulay Konko és Senad Lulic játékjogát is.

17:07 - A Haladás szerződést bontott Totka Dánellel. A kapus tavaly igazolt Szombathelyre, de csak két NB III-as mérkőzésen kapott lehetőséget.

16:45 - A Napoli ünnepélyes sajtótájékoztatón jelentette be, hogy leigazolta az Udinese svájci válogatott játékosát, Gökhan Inlert.

16:26 - A Werder Bremen pénzügyi válságban van, emiatt Thomas Schaaf vezetőedző és Klaus Allofs ügyvezető-igazgató nem igazolhatnak új játékosokat, amíg valakit el nem adtak.

15:33 - A Schalke 04 vezetőedzője, Ralf Rangnick a hétvégén elmondta a német újságíróknak, hogy Manuel Neuert 20-25 millió euró közötti összegért adták el, de ezt a pénzt nem fordíthatja teljes egészében új igazolásokra. Elmondása szerint a csatársorba Nolan Rouxt vagy Papiss Cissét vásárolná meg.

15:15 - A Málaga Diegót akarja megszerezni. A Wolfsburg játékosa 10 millió euróért hagyhatja el klubját, ahol megromlott a viszonya edzőjével, Felix Magath-tal.

14:05 - A 25 éves Jonathan szerződtetését már mindenki biztosra veszi az Internél, így a jelenleg Copa Américán szereplő Maicon eligazolása is előtérbe kerülhet.

11:45 - Az Arsenal menedzsere meg van győzödve arról, hogy a középpálya két kulcsembere, Fabregas és Nasri marad Londonban.

11:09 - Az évekig térdsérüléssel bajlódó még mindig csak 30 éves középpályás, Owen Hargreaves ingyen kerülhet a West Bromwich Albionhoz.

10:03 - A Chelsea 32 éves támadójáért, Nicholas Anelkáért 9 millió fontot ajánl a PSG, Alexet pedig a Bayern München szeretné a soraiban tudni

2011. július 10.

20:00 - Andre Villas-Boas korábbi korábbi játékosát, Joao Moutinhót szemelte ki a súlyos sérülést szenvedő ghánai középpályás, Essien helyére

16:07 - Wesley Sneijderről kedden megegyezhet az Inter és az Manchester United.

15:18 - Katarban folytatja pályafutását az egykor a Bayern Münchenben is megforduló brazil Zé Roberto .A 37 éves szélső kétéves szerződést kötött az al-Gharafa együttesével.

12:13 - Adriano Galliani szerint Marek Hamsík csak abban az esetben lesz a Milan játékosa, ha a Napoli elnök enged a középpályás 40 millió eurós véteárából.

09:21 - Az Újpest csapat 1+2 éves megállapodást kötött a kétszeres montenegrói válogatott középpályással, Darko Markoviccsal.

08:51 - Az AS Roma öt évre szerződtette a River Plate argentin tehetségét, Erik Lamelát. A 19 éves játékos 12 millió eurójába került a "farkasoknak".

2011. július 9.

15:58 - Tim Wiese kilátásba helyezte távozását jelenlegi klubjától, a Werder Brementől.

13:21 - Portugál lapinformációk szerint az Anzsi Mahacskala együttese 50 millió eurót sem sajnálna az Európa Liga-győztes brazil támadóért, Hulkért.

13:02 - Selim Bouadla a DVSC-TEVA csapatában folytatja pályafutását, a középpályás négyéves szerződést kötött a klubbal.

11:29 - A Fulham együttese kétéves szerződést kötött az NB II-es REAC kapusával, Somogyi Csabával.

11:08 - Csatlakozott a Vasas keretéhez a korábban már tesztelt Makadji Boukar, a kameruni válogatott védő Ausztriába is a csapattal tart.

08:55 - A Genoa szerződtette Lucas David Prattót, aki a Boca Juniors csapatától érkezett és Felipe Ignacio Seymourt, aki az Universidad de Chilében játszott legutóbb.

2011. július 8.

19:42 - A Zalaegerszeg négyéves szerződést írt alá a 22 éves Vlad Bujorral, aki a román Universitatea Craiovától érkezett, és korábban játszott a román U21-es válogatottban is.

17:03 - Farkas Balázs hat év után elhagyja a Videotont, mivel Paulo Sousa, a csapat új vezetőedzője szakmai okok miatt nem tartott rá igényt, és így szerződést bontottak vele.

16:43 - A Haladás három évre leszerződtette Nagy Gábort, aki Szombathelyen nevelkedett, majd az előző szezonban kölcsönben újra szerepelt a Haliban. Az MTK-tól vásárolták meg.

15:52 - A Barcelona a következő idényben akár 50 millió euróit is hajlandó lenne megadni Gareth Bale-ért - állítja az angol sajtó.

13:59 - Az angol Premier Leauge-ben szereplő West Bromwich Albion hivatalos honlapján elismerte, hogy tárgyalásokat kezdeményezett Gera Zoltánnal.

12:21 - A Bayern München, a Milan és a Juventus után az Inter is bejelentkezett a Bayer Leverkusen chilei középpályásáért, Arturo Vidalért.

10:49 - Sergio Agüero és Guiseppe Rossi után az argentin Gonzalo Higuaín is a Juventus látómezejébe került, legalábbis a calciomarcato.it internetes portál szerint.

09:49 - A spanyol élvonalbeli Málaga 35 millió eurós ajánlatott tett az Internazionale holland válogatott középpályásáért, Wesley Sneijderért.

2011. július 7.

20:38 - Néhány órával azután, hogy bejelentették Wes Brown érkezését, az ír John O'Shea is aláírt a Sunderlandhez. O'Shea négyéves megállapodást kötött új csapatával - 13 év után hagyta el az Old Traffordot.

20:11 - A chilei Manuel Pellegrini 2015-ig meghosszabbította szerződését a spanyol élvonalban szereplő Málagával.

17:55 - 11 év után elhagyja a Manchester United csapatát Wes Brown. A 31 éves védő a Sunderland együtteséhez igazol.

17:34 - Ugyan állítólag a Zenit Szentpétervár csapata megkereste a brazil felmenőkkel bíró, de olasz válogatott Thiago Mottát, a védekező középpályás maradni kíván az Internél.

17:33 - A kaposvári klub megválik a csapatkapitány Zahorecz Krisztiántól valamint Máté Pétertől és Szepessy Róberttől. Érkezik viszont a csapathoz Jánvári Gábor és Fenyvesi Olivér.

16:51 - A Diósgyőr együttese 2+1 éves szerződést kötött a 25 éves francia-szenegáli kettős állampolgársáú I'Imam Seydivel. A csatár a szlovák másodosztályból érkezik Miskolcra.

16:15 - A Ferencváros máltai válogatott csatára, Andre Schembri aláírt a görög bajnokságban szereplő Volosz csapatához, ahol Szélesi Zoltán csapattársa lesz.

2011. július 6.

 19:20 - Habár korábban a hírek arról szóltak, hogy a Vasasban folytatja pályafutását Homma Kauzo, a japán légiós egyelőre még nem írta alá szerződését az angyalföldi klubhoz.

19:17 - Az orosz bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva leigazolta az Ajax holland válogatott védekező középpályását Demy De Zeeuw-öt.

18:41 - A holland Klaas-Jan Huntelaar nem távozik Gelsenkirchenből és továbbra is a Schalke játékosaként kívánja folytatni karrierjét.

17:52 - Roberto Mancini ügynöke szerint a tréner szivesen látná a Manchester Citynél a Napoli 26 éves argentin csatárát, Ezequiel Lavezzit. Az olaszok 31 milliót kérnek a támadóért.

15:55 - Megegyezett egymással az MTK és a Pécs labdarúgó csapata, így Fröhlich Roland egy évre a az NB I-ben szereplő baranyai együtteshez került kölcsönbe.

15:17 - Az NB II-ben nagy reményeket szövögető Mezökövesd több egykori elsőosztályú labdarúgót is szerződtetett.

14:22 - A 20 éves montenegrói válogatott védő, Stefan Savic négy évre írt alá a Manchester City-hez

14:00 - Gianluigi Buffon nem tud választani. A Juventus kapusának a Sky Sports Italia szegezte a kérdést, miszerint kit választana szívesebben a két klubjával szóba hozott támadó kötül: Giuseppe Rossit vagy Kun Agüerót.

13:08 - A ZTE szerződtette Kovács Gábort, Barna Zsoltot, Nánási Balázst és Vittman Ádámot viszont kölcsönadta az NB II-es Tatabányához, míg Kocsis Adrián a másodosztályba most feljutott SVSE csapatához kerül.

12:42 - Az Internazionale szerződtette Ricardo Gabriel Álvarezt a Vélez Sarsfieldtől. A 23 éves támadó középpályás mintegy tizenkétmillió euróért érkezik Milánóba.

10:42 - A Manchester City közölte, Carlos Tévez 50 millió font alatt nem eladó.

09:13 - A Tottenham Hotspur holland középpályása, Rafael van der Vaart úgy véli, aki távozni szeretne a klubtól, azt nehéz megállítani, márpedig Bale-lel és Modriccsal ez a helyzet.

08:45 - Erősít a ZTE FC, méghozzá egy korábbi játékosával. A gaboni Roguy Meyé, aki kedden már a csapattal edzett, 4 évre kötelezi el magát a zalaiakhoz.

2011. július 5.

18:50 - A portugál Fabio Coentrao 6 évre szerződött a Real Madridhoz, a királyiak 30 millió eurót fizettek a védőért.

17:59 - A brazil Santos elnöke egy tévéműsorban azt mondta: a klub bármit hajlandó megtenni azért, hogy a 19 éves szupertehetség, Neymar a klubnál maradjon.

17:53 - Az Inter nemrégiben kinevezett trénere, Gian Piero Gasperini sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy bízik Wesley Sneijder maradásában, bár sejtelmes annyit hozzátett: nem lehet tudni mi fog történni az átigazolási piac hátralévő részében.

16:15 - A Lazio napokon belül bejelentheti, hogy Djibril Cissé csatlakozik a csapathoz. A francia csatár korábban nem tudott megegyezni a fizetéséről az olaszokkal, de a hírek szerint a klub hajlandó volt emelni az általa eddig kínált 1,7 millió eurón.

16:11 - A Bencifa hivatalosan bejelentette, hogy megegyeztek a Real Madriddal Fabio Coentrao átigazolásáról. A portugálok 30 millió eurót kapnak a védőért, akinek még át kell esnie az orvosi vizsgálatokon.

14:39 - A Debrecen leszerződtette Stevo Nikolicot, Vjatseslav Zahovaikót és Adnan Alisicet a csapatnál próbajátékon lévő játékosok közül.

14:06 - A Milan keretéhez tartozó Filkor Attila a következő szezont is az olasz másodosztályban töltheti, a Triestina után ezúttal a Livorno vetett rá szemet.

13:38 - A Kaposvári Rákóczi kétéves szerződést kötött a korábbi szlovák válogatott kapussal, Lubos Hajdúchhal.

12:17 - Ha a Roma megvásárolná Maarten Stekelenburgot az Ajaxtól, akkor lehetséges, hogy az amszterdami csapat leszerződtetné Babos Gábort cserekapusnak - mondta el Frank de Boer vezetőedző a Voetbal Internationalnek.

10:00 - Harry Redknapp a Sky televízió egyik műsorában nevetségesnek titulálta, hogy a Chelsea 22 millió fontot ajánlott Luka Modricért, a Tottenham horvát szélsőjéért, és elmondta, hogy nem akarja elengedni sehova a játékost. Arról is beszélt, hogy Gareth Bale nem fogja elhagyni a Spurst.

2011. július 4.

21:33 - Hasan Salihamidzic újra a Bundesligában szerepel a korábban a Hamburgban és a Bayern Münchenben is játszó bosnyák szélső a Wolfsburghoz igazolt.

20:54 - Gaël Clichy hivatalosan is a Manchester City játékosa lett. A francia balhátvéd négy évre írt alé Roberto Mancini csapatához.

16:22 - A holland Kelvin Maynard hétfőn 2+1 éves szerződést írt alá a KTE-Ereco csapatához. A 24 éves jobbhátvéd leigazolását két hetes próbajáték után javasolta a szakmai stáb.

15:54 - A görög bajnokság 13. helyén végző Kerkyra a máltai Justin Haber érkezésével egyidejűleg egy másik kapus szerződtetését is bejelentette: a 32 éves görög Nikolaosz Anasztaszopulosz is két évre írt alá.

14:40 - Két próbajátékon lévő játékos, a horvát Boris Bjelkanovic és a montenegrói Radislav Sekulic elnyerte a kispesti szakvezetés tetszését, így a klub szerződtette a két légióst.

13:39 - Az Újpest FC megállapodott Rajczi Péterrel, így a játékos továbbra is marad csapatunknál! Kedden a csapattal tart a soproni edzőtáborba.

12:22 - A hírek arról szóltak, hogy a Barcelona és a Roma képviselői szóban már megállapodtak Bojan Krkicről, de amíg a szerződést nem írták alá, a Tottenham közbeszólhat.

11:35 - Az Excelsiortól hazatérő Simon András megegyezett a Győri ETO vezetőivel, akik négyéves szerződést kötöttek a csatárral.

10:58 - Az Arsenal francia menedzserét, Arsene Wengert kifejezetten érdekli a PSG újraépítése, és azt sem tagadta, hogy kapcsolatban áll a francia klubbal.

09:57 - Homma Kazuo a Vasas-HÍD csapatában folytatja pályafutását. A legalább 4-5 élvonalbeli klub által körüludvarolt japán támadó vasárnap este állapodott meg a vezetőkkel arról, hogy 2+1 évig Angyalföldön szerepel.

09:37 - Az olaszországi szabad játékosok között olyan jó nevű futballisták is megtalálhatóak, mint például Alexander Manninger, Marco Materazzi, Nicola Legrottaglie, Fabio Liverani, Riccardo Taddei, Nicola Amoruso, Cristiano Lucarelli vagy Bernardo Corradi.

08:34 - A PSV Eindhoven megszerezte a belga válogatott Dries Mertenst, aki tökéletesen pótolhatja a Dagesztánba igazoló magyart.

2011. július 3.

19:42 - Alex Ferguson meg akarta vásárolni Alexis Sánchezt, de nem tudott versenyezni a Barcelona ajánlatával a chilei csatárért. Helyette Wesley Sneijdert vagy Luka Modricot igazolná le.

14:33 - Amennyiben a holland támadó, Robin van Persie távozik az Arsenaltól, Arsene Wenger honfitársát, Karim Benzemát igazolná le helyette.

12:13 - Komjáti András nem számít Végh Zoltánra, a kapuban Janjusevic lesz az elsőszámú jelölt, mögötte a vecsési Gyenes Dávid vagy az MTK-s Horváth András lesz a helyettese.

9:20 - A Tottenham Hotspur 15 millió eurót szánna Mirko Vucinicre, a Roma azonban 20 milliót kér a montenegrói csatárért.

2011. július 2.

17:01 - Közös megegyezéssel szerződést bontott az Újpest és Simek Péter.

16:32 - A francia Ludovic Giuly maradni szándékozik a Paris Saint-German csapatánál, igaz egyelőre nincs csak egy lejárt szerződése van a párizsiakkal.t

15:50 - Az angol Daily Star információi szerint a holland támadó, Robin Van Persie a távozást fontolgatja a londoni Arsenal gárdájától.

15:44 - Gera Zoltán a Birgmingham Mail nevű angol portálnak beismerte, hogy két évig újra a West Bromwich Albion csapatát erősíti majd. 

15:13 - Az egykoron a Barcelonát, a Liverpoolt és az Atlético Mardidit is megjárt Luis García a görög Panathinaikosz csapatától a mexikói Puebla együtteséhez igazolt.

14:52 - Cseh válogatott labdarúgót szerződtetett a Győri ETO: a 24 éves Marek Stresrtík a Brno csapatától érkezik egy évig kölcsönbe a Rába-partjára.

13:19 - Újabb csavar Neymar átigazolása ügyében: ügynöke szerint a Santos brazil válogatott tehetsége a decemberi klubvilágbajnokságig nem hagyja el csapatát.

12:08 - A német express.de hírportál szerint az Augsburg volt edzője, Holger Fach jelenlegi csapatához, a kazah Lokomotiv Asztanához hívja korábbi játékosát, Torghelle Sándort.

10:04 - Az angol Sky Sports tévécsatorna értesülései szerint a Real Madrid hivatalos ajánlatot készül tenni Cesc Fabregasért. A királyiak több pénzt ajánlanának a Barcelonánál a spanyol középpályásért.

2011 július 1.

20:22 - A Napoli szerződtette a Parma svájci válogatott középpályását, Blerim Dzemailit. A transzfer részeként a védő Fabiano Santacroce és a középpályás Manuele Blasi kölcsönben, opciós joggal a Parmához került.

20:06 - A West Bromwich Albion hivatalos honlapján jelentette be, hogy Scott Carson a Bursasporhoz szerződött, míg az előző idényben kölcsönben a Villarrealt erősítő Borja Valerót végleg megvásárolták a spanyolok.

17:09 - A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Laziótól a svájci válogatott jobbhátvédet, Stephan Lichtsteinert.

16:48 - Az olasz Sky Sport 24 információi szerint az élvonalban épphogy bentmaradt Lecce érdeklődik Filkor Attila után.

16:35 - A francia Valenciennes 500-600 ezer eurót kínálna a Andrezinhóért, aki nemrég egyezett meg a ferencvárosi elöljárókkal fizetése csökkentéséről.

16:11 - Silvio Berlusconi fiának, Piernek az a vágya, hogy Andrés Iniesta az olasz bajnok AC Milan labdarúgója legyen.

15:48 - A télen a Cesenától kölcsönvett japán válogatott védőt, Nagatomo Jutót végleg megvásárolta az Internazionale. A kék-feketékhez kapcsolódó további hír, hogy a legutóbbi szezont kölcsönben a Geonánál töltő 20 éves csatár, Mattia Destro is végleg aláírt Rudolf Gergely csapatához.

15:01 - A Benfica már korábban bejelentette, hogy az együttes csatára, Nuno Gomes nem kívánta meghosszabbítani lejáró szerződését a Sasokkal, máshol folytatja pályafutását. Most az is kiderült, hol: a 34 éves játékos az Európa Liga-döntős Bragához írt alá.

14:37 - Lille leigazolta az izraeli Hapoel Tel-Avivtól a nigériai válogatott kapust, Vincent Enyeamát.

A 28 éves játékos három évre írt alá a francia bajnokság legutóbbi aranyérmeséhez.

14:03 - Németh Norbert visszatért Kispestre, hároméves szerződést kötött a Honvéddal.

12:04 - Az Arsenal hátvédje, Gaël Clichy mindenben megegyezett a Manchester Cityvel, de Manciniék Samir Nasrit is megpróbálják leigazolni az Ágyúsoktól.

11:15 - A 15-szörös moldáv válogatott támadó, Sherghei Alexeev kétéves szerződést kötött a Kaposvárral.

10:09 - Internetes lapértesülés szerint Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott kapitánya korábbi csapatához, az angol West Bromvich Albionhoz igazol, s várhatóan pénteken aláírja szerződését.

9:50 - A La Gazzetta dello Sport információi szerint José Mourinho továbbra sem tett le Maicon megszerzéséről.