Videoton

Célunk, hogy a győzelem gyakori vendég legyen nálunk - Paulo Sousa

A Videoton 3-1-re megnyerte első hazai felkészülési mérkőzését a szlovák Besztercebánya csapata ellen. A mérkőzés után a bajnokcsapat másfél hónapja kinevezett vezetőedzője, Paulo Sousa elégedetten nyilatkozott fehérvári alakulat internetes oldalának a játékosok teljesítményéről.

Paulo Sousa elégedett volt a játékosok teljesítményével a Besztercebánya ellen"Egy átmeneti időszak közepén játszottuk ezt a meccset, hiszen a fő hangsúly a felkészülés ideje alatt az edzéseken van. Célunk a jövőre nézve az lesz, hogy a győzelem gyakori vendég legyen nálunk. Nagyon tetszett, hogy 0-1 után sem esett pánikba a csapat, végig azt játszották a játékosaim amit a mérkőzés előtt kértem tőlük. Annak is örültem, hogy nem csak győzni akart a csapat, hanem szép játékkal kiszolgálni nagyszámú, lelkes közönségünket. Szurkolóink a jövőben is támadó felfogásban játszó Videotonra számíthatnak. Külön szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ilyen nagy létszámban kilátogattak első hazai edzőmeccsünkre és természetesen hálásak vagyunk a sajtó munkatársainak is, hiszek rajtuk keresztül jutnak el az információk szurkolóinkhoz" - értékelt a portugál szakember a vidi.hu-nak.

Felkészülési mérkőzés
Videoton-Beszterebánya 3-1 (1-1)
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
VIDEOTON: Bozsovics - Brachi (Szolnoki, 77.), Lipták (Vaskó, 72.), Horváth G. (Jankovics, 82.), Héctor (Hidvégi, 72.) - Gosztonyi (Nagy D., 62.), Sándor Gy. (Elek Á., 72.), Polonkai (Mitrovics, 35.), Walter (Lencse, 72.) - Nikolics N. (Vasziljevics, 62.), Alves (Vujovics, 72.). Vezetőedző: Paulo Sousa
Gólszerző: Nikolics N. (45.), Alves (61. - tizenegyesből), Horváth G. (69.), illetve Bozsovics (15. - öngól)