NB I

Németh Norbert visszatérhet Kispestre

Elképzelhető, hogy visszatér Kispestre Németh Norbert. A Vasassal szerződést bontott középpályás a DAC elleni edzőmérkőzésen lépett pályára egykori együttesében.

Németh Norbert visszatérhet Kispestre
A Dunaszerdahely elleni 1-1-re végződő felkészülési mérkőzésen újra a piros-feketék mezét viselte az Oroszországot is megjárt 2-szeres magyar válogatott játékos. Németh Norbert legutóbb a Vasas együttesében futballozott, de az angyalföldi klubbal közös megegyezéssel szerződést bontott, így sorsa egyelőre még kérdéses.

"Éltem a lehetőséggel, hogy a DAC ellen pályára léphetek, bízom benne hamarosan eldőlhet a sorsom. Szükségem van a játékra, ami a Vasasnál a tavasszal nem igazán sikerült,de bízom benne, hogy az ősz az rendben lesz."- mondta a játékos a honvedfc.hu-nak.

Németh a nyári pihenő alatt folyamatosan edzésben tartotta magát, így a meccshiányon kívül már problémája nincs a középpályásnak.

"Míg mások pihentek és folyamatosan edzésben voltam, a labda az hiányzott, így jól esett végre 'labdába rúgni'. Szerettem volna egyből góllal hazatérni, de ez most nem sikerült" - fogalmazott a 30 éves labdarúgó.

Német Norbert pályafutását a Budapest Honvéd együttesében kezdte, 1989-től 2002-ig, azaz 13 évig a kispesti klub kötelékébe tartozott.