MTK Budapest

Tischler Patrik a gólkirályi címre hajt az NB II-ben

Címkék:

Az MTK játékosa szeretné az NB II-ben is megmutatni, hogy gólképes támadó, és ki tud magaslani a mezőnyből.

Tischler Patrikmtk remekül kezdte az elmúlt szezont, szinte berobbant az első osztályba. Aztán ahogy a csapata, az MTK, úgy az ő teljesítménye is visszaesett, aminek kiesés lett a vége.

„Igyekeztem lerendezni magamban a történteket. Édesapámmal rengeteget beszélgettünk. A csapat szempontjából tragikusan zárult a szezon, az én szempontomból egész jól, hiszen tizenkét gólig jutottam. Előzetesen hét-tíz gólt vártam magamtól az első élvonalbeli idényemben, ezt túlteljesítettem. Persze ezt a kiesés teljesen beárnyékolta. Szívesen folytattam volna én is a gólgyártást az NB I-ben, mindenképpen azt terveztem, hogy maradok és tovább erősödöm a magyar élvonalban. Sajnos másként alakult, most más körülmények között kell megmutatnom, hogy mire vagyok képes” – nyilatkozta a klub honlapján a fiatal játékos.

Tischlernek immár a másodosztályban kell megmutatnia magát hétről-hétre, ahol a gólkirályi cím a célja.

„Szeretném az NB II-ben is megmutatni, hogy gólképes támadó vagyok, szeretnék kimagaslani a mezőnyből, és hatalmas dolog lenne, ha sikerülne gólkirályi címet szereznem. A legfontosabb azonban természetesen az, hogy elérjük a közös célunkat, ami az azonnali feljutás. Jó lenne, ha ezt a feladatot magabiztosan, pontokkal tudnánk teljesíteni, de azért azt tudnunk kell, hogy ez nem lesz sétagalopp” – tette hozzá a tehetséged támadó.