Újpest

Lázár Bence vár a műtéttel, egy örmény orvosban bízik

A kezdődő gerincsérvvel küszködő támadónak már a műtét időpontját is kijelölték, azonban úgy döntött, egyelőre vár az operációval.

Lázár Bence még vár a műtéttel

Múlt szerda óta nem edzhet Újpesten Lázár Bence. A 20 éves támadó az elmúlt hetekben, hónapokban többször is derékfájdalmakra panaszkodott, mígnem kiderült: kezdődő gerincsérvvel küzd. Már a műtét időpontját is kijelölték, azonban a támadó úgy döntött, egyelőre vár az operációval.

Most adódott egy olyan lehetőség, amelyet mindenképpen szeretnék kipróbálni - kezdte az ujpestfc.hu-nak a játékos. - Dr. Ruben Zaharján személyében megismertem egy örmény orvost, aki Budapesten dolgozik, és manuálterápiával, illetve elektromos akupunktúrával kezel. A véleménye szerint sok a gyulladás a szervezetemben, amit nem gyógyít meg műtét, továbbá van egy kisebb gerincferdülésem is. Véleménye szerint három kezelés után harminc-negyven százalékos javulás következhet be, és mellette edzhetek is. Az első kezelésre csütörtökön megyek, addig pihenek, de akkor eldől, hogyan és mikor terhelhetem újra a szervezetem. Miután beszéltem az edzőkkel, a sportigazgatóval és a szüleimmel is, úgy döntöttünk, lemondjuk a műtétet. Bízom benne, hogy ez a kezelés végre segít, és újra százszázalékos állapotba kerülök.