NB I

Diósgyőrben nem kölcsönjátékosokat, hanem példaképeket igazolnának

A DVTK ügyvezetője elmondta, jelenlegi anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé, hogy bárkit is kivásároljanak a szerződéséből.

dvtkA DVTK a spanyol Paco Gallardo mellett Farkas Balázst is leigazolta cserekapusnak, az igazi nagy dobás azonban még várat magára.

“Mindenki kivár, és ebben a helyzetben nehéz minőségi futballistát igazolni. Mi azonban azt szeretnénk, ha nem csak eggyel többen lennénk, hanem olyanokat kívánunk Diósgyőrbe hozni, akik nevesek, és példaképek lehetnek” - jelentette ki Dudás Hunor, a DVTK ügyvezető igazgatója, aki Tisza Tibort név szerint is megemlítette.

A klub első embere elmondta, csak szabadon igazolható labdarúgót szerződtetnek, mert nincs másra anyagi keretük.

"Az előző átigazolási időszakban az volt a kiinduló alap, hogy nem igazolunk kölcsönjátékost, most az, hogy kizárólag lejárt szerződésű labdarúgó kerülhet hozzánk - mondta Dudás Hunor a boon.hu-nak. – Jelenlegi anyagi lehetőségeink ugyanis nem teszik lehetővé, hogy bárkit is kivásároljunk. Tartani akarjuk azt, hogy itt precízen, pontosan kifizetjük a játékosokat, szerintem ez kellő vonzerő egy olyan világban, ahol a legtöbb klub ígérni tud, teljesíteni azonban nem igazán. Lehet, hogy egy év múlva stratégiát váltunk ezen a téren, de most biztos, hogy nem fogunk fizetni egyetlen játékosért sem azért, hogy idekerüljön."