Bulvár

Ferguson fizetésmegvonással bünteti Giggset

A The Sun beszámolója szerint Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere mélységesen csalódott az utóbbi hónapokban a bulvármédiát szexbotrányaival uraló Ryan Giggsben, és fizetésmegvonással készül megregulázni az ikonból fekete báránnyá váló játékost.

Giggsnek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia

A lap a klubhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Sir Alex négyheti fizetést vonna meg a walesi szélsőtől, de a Premier League szabályai értelmében ennek felét tarthatja vissza. Becslések szerint a 37 éves futballista heti 80 ezer fontot keres, vagyis 160 ezerrel rövidülne meg a bankszámlája, ami már amúgy is megcsappant, mivel öccse, Rhodri száját 250 ezer fonttal tömte be, ügyvédeinek pedig 500 ezret fizetet ki, hogy ne derülhessen fény Imogen Thomas walesi szépségkirálynővel való félrelépésére, hiába. Ezen kívül a Reebok is felbontotta vele szponzori szerződését, a sportszergyártó cég 20 millió fonttal gyarapította 34 milliósra becsült vagyonát.

A Vörös Ördögök ikonja nyolc évig folytatott titkos viszonyt öccse feleségével, de ez csupán egy volt számos kalandja közül.

Közben úgy tűnik, a játékosnak sikerült megbékítenie feleségét, Staceyt, a házaspár Mallorcán nyaral, igaz, a lesifotósok jegygyűrű nélkül kapták őket lencsevégre. Sokáig már nem bujkálhatnak a kíváncsi tekintetek elől, július 4-án kezdődik a United felkészülése a következő szezonra, és Giggsre egy kínos beszélgetés is vár a skót menedzserrel.