Női kézilabda

DVSC-Fórum néven folytatja a debreceni női kézilabdacsapat

Debrecen legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Fórumban hétfőn délelőtt aláírták a női kézilabdacsapat új névszponzori szerződését, a 2011/12-es szezonban DVSC-Fórum Debrecen néven szerepel Köstner Vilmos együttese.

"Szívesen adjuk a nevünket, ilyen nagy múltú, sikeres és népszerű csapathoz, s abban bízunk, hogy a DVSC-Fórum Debrecen sikereiből a bevásárlóközpontnak is jut. A megállapodás egyelőre az előttünk álló szezonra szól, de hosszabb távú együttműködésben is gondolkodunk" - olvasható Átányi Ajtonynak, a Fórum centermenedzserének nyilatkozata a csapat hivatalos honlapján.

A névszponzori szerződés mellett aláírták a DVSC és az Alföld Televízió újabb médiapartneri megállapodását is.

"Az Alföld TV öt éve közvetíti a csapat meccseit, s a felek mindig kölcsönösen elégedettek voltak. Tavaly a DVSC 31 meccsét közvetítettük, közte jónéhányat online lehetett követni internetes oldalunkon, illetve a Fradi elleni elődöntő párharc harmadik összecsapását a tévében is egyenes adásban lehetett nézni. Csatornánk is egyre fejlődik, már a digitális csomagban is elérhető, így újabb 12 ezer háztartásban lehet nézni a Loki meccseit, illetve a csapatról, s annak utánpótlásáról szóló magazinműsorainkat" - mondta Tóthné Budaházi Judit, az Alföld Televízió ügyvezetője.