Vizilabda

Masszívak vagyunk, de törékenyek - Kemény Dénes

A magyar vizilabda válogatott három győzelmet aratva szerezte meg az első helyet a Korfun megrendezett Szamircidisz Kupán. Kemény Dénes szövetségi kapitány szerint elégdett a látottakkal.

Kemény Dénes elégedett csapatával
A magyar csapat a spanyol, az orosz és a házigazda görög együttes társaságában egy háromnapos viadalon vett részt Korfu szigetén, melyet végül 100%-os teljesítményel meg is nyert. Kemény Dénes szövetségi kapitány a nemzeti csapat hivatalos weboldalán értékelte a mögöttük álló hétvégét, a mester szerint a csapat minden tagja remek teljesítményt nyújtott. A kapitány úgy látja a shanghaji világbajnokságra - no meg a 2012-es londoni olimpiára - készülő pólóválogatottunk számára hasznos volt a görög "kirándulás".

"Használt a felkészülésnek, látszik, hogy egyik-másik játékos még hátrébb van, de van bőven idő. Úgy gondolom, az mindenképpen kiderült, hogy a csapat erős. Azért ezekkel a csapatokkal tavaly nehéz meccseket játszottunk ugyanebben a fázisban, nem okvetlenül vertük meg őket, akár Siracusát, akár Portugaletétét említhetem." - nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok sikeredző. "Szerintem masszívak vagyunk, ugyanakkor még egy kicsit törékenyek, ezen kell javítani, mert nyilván az igazán erős csapatokkal, az ennél erősebb csapatokkal szemben már nem engedhetünk meg hibákat."

A magyar válogatott jövő héten a hazai rendezésű Vodafone Kupán méretik meg, ahol a német, az orosz és a görög csapat lesz a mienk ellenfele.