Ferencváros

Jó szívvel emlékszem majd az itt eltöltött időszakra - Marek Heinz

Egy év után elhagyja a Ferencváros együttesét a 30-szoros cseh válogatott támadó, Marek Heinz. A 33 éves csatár elmondása szerint az zöld-fehéreknél töltött időszak minden várakozását felülmúlta.

Marek Heinz távozikMint arról honlapunk is beszámolt, távozik a Monicomp Liga bronzérmes együttesétől Marek Heinz, a korábban a Hamburgban és a Galatasarayban is megfordult ballábas támadó. A Ferencváros színeiben hét gólig jutó Heinz a 100% Fradinak adott nyilatkozatában elárulta: nehezen hozta meg a döntést, de számára már a család a legfontosabb.

"Nagyon nehéz volt nekem ezt a döntést meghozni. Tényleg csak az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy hazatérek. A Ferencvárosnál kezdtem meg a nyári felkészülést, sok ismerősöm, barátom véleményét kikértem a döntésem előtt, de számomra a családom volt a legfontosabb. Az elmúlt egy évben nagyon sokat voltam távol tőlük, nehéz lett volna újabb egy évig így élni."

A cseh válogatottal a 2004-es Európa-bajnokságot is megjárt támadó saját bevallása szerint a zöld-fehéreknél eltöltött időszaka jobban sikerült, mint azt előzetesen gondolta volna.

"A Fradinál töltött időszak minden várakozásomat felülmúlta, ősszel egészen jól szerepeltünk, tavasszal aztán botladoztunk, de így is beértünk a harmadik helyre. Tudom, hogy a szezon második felében én sem hoztam azt a játékot, amit joggal vártak tőlem, de ennek sok összetevője volt. Mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni a Ferencvárosnál eltöltött időszakra és szurkolok a srácoknak, hogy az Európa Ligában és a bajnokságban is minél jobban szerepeljenek."