Átigazolás

A Manchester United 20 millió fontot kínál Samir Nasriért

Angol értesülések szerint a Manchester United kész 20 millió fontos ajánlatot tenni az Arsenalnak a francia Samir Nasriért.

Nasriért a manchesteriek ajánlatot tesznek
A "Vörös Ördögök" feltehetően a héten benyújtják 20 millió fontos (22,5 millió euró) ajánlatukat, a francia válogatott támadó középpályásért, Samir Nasriért.

A 23 éves Nasri 2008-ban érkezett az Ágyúsokhoz az Olimpique Marseille csapatától, és Arséne Wenger keze alatt valódi klasszissá nőtte ki magát. Azonban a londoniakkal az évek során egyetlen címet sem sikerült nyernie, így Wenger figyelmezetése ellenére az ambiciózus játékos a távozás mellett dönthet.

Az üzlet létrejöttét segítheti, hogy a fiatal franciának már csak egy év van hátra a szerződéséből, vagyis jövőre ingyen távozhatna az Arsenaltól, a londoniak pedig nem akarnak úgy járni, mint annak idején Mathieu Flamini esetében, aki ingyen igazolt a Milan csapatába.

Sir Alex Ferguson a Manchester United együtteséből visszavonuló Paul Scholes utódját keresei, a skót szakember többek között Wesley Sneijdert és Xabi Alonsót is kinézte magának, de a két játékost nem engedi el sem az Inter, sem a Real Madrid. Az angol rekordbajnoknak azonban Nasri megszerzésére már jóval kedvezőbbek az esélyei.