Ferencváros

Az a tervünk, hogy tavalyinál jobb csapatot építsünk - Prukner

A Ferencávros vezetőedzője szerint a klubnál azon vannak, hogy a tavalyinál erősebb csapatot építsenek, és ehhez az új igazolások megfelelő alapot biztosíthatnak.

Prukner a tavalyinál jobb csapatot építene"Schembri és Heinz személyében két meghatározó játékos távozott a klubtól, más-más okból. Nekünk az a feladatunk, hogy pótoljuk őket. Félixtől azt kaptuk amit vártunk, de csak akkor lehet erőssége a csapatnak, he megfelelő fizikai állapotba kerül. Most ezen dolgozunk. Otten, Grúz és Jovanovic jó benyomást tett rám, ők mindannyian fontos szerepet kaphatnak. Oláht azért hoztuk ide, mert tudjuk mire képes, Lisztes adottságait pedig nem kell ecsetelnem. Reményeim szerint jelentősen már nem változik a keret. Ha Somaliat és kiszemelt jobbhátvédet leigazoljuk és nem távozik senki, akkor megvagyunk. Az a tervünk, hogy tavalyinál jobb Ferencvárost építsünk."- nyilatkozta Prukner László az ftcnews.com-nak.

A Monicomp Liga bronzérmesétől eddig távozott Jakimovski, Adriano, Schembri, Haber, Heinz, Kulcsár, Stanic, Tutoric, Miljkovic, érkezett viszont Grúz, Jovanovic, Otten, Vidovic(?), Lisztes, Felix és Oláh.

A zöld-fehér egyesület jelenlegi csapatából Józsi és Rodenbücher sorsa egyelőre kérdéses.