Átigazolás

A Juventusnak nem kell Aquilani, Diarrát akarják

Alberto Aquilani visszatérhet az Anfield Roadra, mivel a Juventus nem hajlandó kifizetni a Liverpool által a játékosért kért összeget.

Aquilaninak távoznia kell Torinóból
Egyre valószínűbb, hogy a Juventus nem él opciós jogával és nem vásárolja meg a Liverpooltól az elmúlt szezonra kölcsönbe érkező Alberto Aquilanit.

Az üzlet létrejöttében több akadályozó tényező is szerepet játszik: az egyik, hogy Antonio Conte 4-2-4-es játékrendeszében nem igazán jut hely Aquilaninak, mivel a hírek szerint az új tréner a Milantól érkező Andrea Pirlót favorizálja.
A másik probléma, hogy a Liverpool nem hajlandó engedni az olasz válogatott játékosért kért 16 millió euróból, holott a "zebramezesek" csupán 10 millió körüli összeget adnának érte.

Aquilani vélhető távozásával a Juventus most újra a Real Madrid francia védekező középpályására, Lassana Diarrára koncentrálna.

Azok után, hogy Diarra ügynöke nemrégiben kijelentette a játékosa remekül érzi magát Madridban és szivesen maradna, most mégis elképzelhető, hogy szednie kell a sátorfáját. A Tottenham és a Manchester United által is "kerülgetett" Diarrát a Real Madrid hajlandó eladni az olaszoknak, amennyiben azok kifizetik a 20 millió eurós vételárat.