Manchester United

Nem tudtam visszautasítani ezt a lehetőséget - Ashley Young

megosztom

A Manchester United friss igazolása, Ashley Young szerint élnie kellett a felkínált eséllyel, nem kellett sokat gondolkodnia a klubváltáson.

Ashley Young a manchesteri Bridgewater kórházból távozik a vizsgálat után"Nem tudtam visszautasítani a lehetőséget, hogy a világ egyik legnagyobb klubjában játsszam - nyilatkozta az MUTV-nek Ashley Young. - Remélem, hogy részese leszek a csapat történelmének, és hozzá tudom segíteni a 20. bajnoki címhez. Már gyermekként arra vágytam, hogy egy ilyen csapatban futballozhassam."

Az Aston Villa ugyan egyik legjobbját vesztette el, de Birminghamben is tudják, hogy a 25 éves szélső élete lehetősége előtt állt. "Ashley nagyon sokat tett az elmúlt négy és fél évben a Villáért, a klub nevében nagyon sok sikert kívánok neki a jövőre nézve" - bocsátotta útjára az angol válogatottat az Oroszlánok új menedzsere, Alex McLeish.

Young szerződtetését üdvözölte a nemrég Manchesterben egy évet hosszabbított Michael Owen is. "Ashley Young átment ma az orvosin. Remélem minden rendben megy, ő egy igazán nagy igazolás lenne nekünk" - írta a csatár Twitteren.

megosztom