DVSC-TEVA

Kondás Elemért nem érdekelte az eredmény a KTE ellen

A DVSC-TEVA vezetőedzője szerint összességében nem volt gond, a Kecskemét elleni találkozót tulajdonképpen edzésnek fogták fel.

dvscA DVSC-TEVA első nyári felkészülési mérkőzésén a Magyar Kupa-győztes Kecskemét ellen gólnélküli döntetlent játszott.

"A Kecskemét elleni találkozót tulajdonképpen edzésnek fogtuk fel, az eredmény nem érdekelt, az volt a cél, hogy a játékosok kapjanak egy fél mérkőzésterhelést - mondta Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. - Arra kértem a fiúkat, hogy futballozzanak bátran, próbáljanak sokat futni, ezt meg is tették. Kicsit fáradtak még, de a felkészülés ezen szakaszában ez természetes. Az ilyen mérkőzések akaraterő fejlesztő hatással is bírnak, hiszen nagy a meleg, fáradt az ember, de az ellenfél ott van, és muszáj menni. Az első félidő elején sajnos volt egy sérülés, tíz percig emberhátrányban játszottunk, de akkor sem volt különösebb gond. Utána Dombi Tibor előtt adódott lehetőség, a kapussal állt szemben, csak elkapkodta. Többször az ellenél mögé kerültünk, ám pontatlanok voltak a beadások. A második játékrészben több helyzetünk adódott, de gólt nem sikerült rúgni. Összességében nem volt gond, mert a srácok tették a dolgukat. Megyünk tovább, megvan a programunk, szombaton két találkozót vívunk, mindenki kilencven percet játszik majd."

Kondás Elemér a holland próbajátékosról, Adnan Alisicsről elmondta, hogy voltak jó megoldásai, harcosan futballozott, jó helyen volt nála a labda. Szombatig biztosan marad, a jövője majd ezután dől el.