Videoton

A kondinkkal nem lesz gond - Lencse László

A Videoton támadója szerint Paulo Sousa vezetésével nagyon komoly edzésmunkát végeznek, ezért a csendes pihenőt tényleg pihenéssel, alvással töltik.

Lencséék nagyszerű körülmények között készülhetnek

Naponta két edzéssel készül a Videoton a Sturm Graz elleni BL-selejtezőre, Paulo Sousa alaposan megdolgoztatja a keret tagjait az olaszországi edzőtáborban.

"Nagyszerű környezetben készülhetünk, a szállásunk is csodás helyen van. Nagyon komoly edzésmunkát végzünk el. Naponta kétszer tart Paulo Sousa edzői stábja nekünk edzéseket, egyet délelőtt és egyet délután. Két edzés között megebédelünk, ezt követően pedig csendes pihenő van, melynek betartása mindenki számára szigorúan kötelező. Na, nem mintha bárkinek is kedve lenne kihagyni a pihenőket, hiszen ahogy mondtam, nagyon kemény edzéseken veszünk részt, szóval a csendes pihenőt tényleg pihenéssel, alvással töltjük" - nyilatkozta Lencsel László a vidi.hu-nak.

A fiatal támadó szerint az edzőmeccsek semmivel sem könnyebbek, mint egy-egy NB I-es összecsapás.

"Bizonyára sokan azt hiszik, hogy az edzőmeccsek sokkal lazábbak, mint mondjuk egy-egy bajnoki, de ez egyáltalán nem így van. Kedden este az ukránok ellen egy nagy iramú, pörgős mérkőzést játszottunk, úgyhogy nem hiszem, hogy baj lesz a kondinkkal. Az időjárással szerencsénk van, hallom otthon már a hőségriadót is elrendelték, ehhez képest itt ideális "labdarúgó-idő" van, ugyan most esik az eső, de nagyon kellemes, körülbelül 17-19 C-fok lehet. Tökéletes pályákon edzünk, és a mérkőzéseket is pazar minőségű pályákon játsszuk. Összességében mindennel nagyon elégedettek vagyunk, tökéletes körülmények közt készülhetünk" - fejezte be mondandóját az MTK korábbi csatára.