Kosárlabda

Orosz László pénzzel és ruhákkal tűnt el

A hetek óta ismeretlen helyen tartózkodó válogatott kosarast továbbra is keresi a rendőrség, de bűncselekményre utaló jelet továbbra sem találtak.

Rovábbra sem találják Orosz Lászlót

Már három hete, hogy eltűnt a világ elől Orosz László, a Bp. Honvéd, a Pécs, a Kaposvár és a magyar válogatott egykori klasszis kosarasa. Egyelőre csak annyi tudható, hogy Orosz mobiltelefonját otthon hagyva felment a Lővérbe, ott leparkolt, autóját bezárta, s feltehetőleg sétálni ment az erdőbe.

A Bors információi szerint Orosz nem üres kézzel lépett le, egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős elárulta, az egykori center nem kevés pénzzel hagyott maga mögött mindent, néhány ruhát is csomagolt, valamint levelet írt feleségének. 

Farkas Gábor soproni rendőrkapitány sem tud sokkal többet az eltünt sportolóról.

"Továbbra is nagy erőkkel keressük, ám egyelőre nem találjuk Orosz Lászlót - mondta Farkas. - Folyamatban van annak a kivizsgálása, az eltűnt személy használta-e a bankkártyáját az elmúlt hetekben. Bűncselekményre utaló jel továbbra sincs, s bár több verziónk is van, mi történhetett vele, ennél többet egyelőre nem mondhatok."