Átigazolás

Berbatov iránt a PSG, a Milan, a Bayern és a Bayer is érdeklődik

Több európai élcsapat is szivesen látná soraiban a Manchester Unitedben kevés játéklehetőséghez jutó bolgár támadót, Dimitar Berbatovot.

Dimitar Berbatov
A Manchester Evening News szerint az egyik komoly kérő a katari tulajdonosi kézbe került Paris Saint-German lehet. A francia klubot több játékossal is szóba hozták az elmúlt napokban, Kaká, Eto'o és Varane után most Berbatov is kiszemeltek közé került.

Németországból a Bayern München és a Bayer Leverkusen érdeklődik a Premier Leauge társgólkirálya iránt, utóbbi klub ráadásul ismerős lehet a bolgárnak, hiszen 2001-2006 között öt éven keresztül a gyógyszergyáriak csapatát erősítette.

A portál megemlíti az AC Milant is mint lehetséges kérőt, de az angoloknál a kevés játéklehetőséghez jutó támadó az Ibrahimovic-Pato-Robinho hármas mögött kétséges, hogy több szerephez jutna mint jelenlegi együttesében.

A játékos ügynöke mindenesetre lehűtötte a kedélyeket, mondván jelenleg egyetlen klubbal sem állnak tárgyalásban, és először a United vezetőivel egyeztetnek majd a játékos jövőjét illetően.

"Le kell ülnünk beszélni a machesteri vezetőkkel, és miután ez megtörtént tudni fogjuk mik a lehetőségeink, addig viszont Berbatov boldog, hogy a Manchester United játékosa lehet."