Férfi kézilabda

Az "új Balic" leigazolása az orvosi vizsgálattól függ - MKB Veszprém

Habár a veszprémi szurkolók már tényként kezelik a fiatal horvát irányító érkezését, Hud Vedran szerződtetése egy utolsó orvosi vizsálat eredményétől függ.

Hud Vedran

A magyar rekordbajnok hivatalos honlapján az MKB Veszprém ügyvivő menedzsere elárulta, hogy Hud Vedran leigazolása egyelőre még várat magára. Dr. Magyarády Péter közlése szerint az "új Balic"  július 12-én egy utolsó orvosi vizsgálaton kell, hogy átessen, és amennyiben az eredmények rendben lesznek, úgy a 2009-es ifjúsági világbajnokság legjobbjának választott irányító Veszprémbe költözhet.

"Hud Vedran januárban jött hozzánk próbajátékra, de sajnos előtte súlyos sérülést szenvedett. A szalagszakadást Horvátországban megműtötték, de a beavatkozás nem sikerült, így március végén Hangody professzor Budapesten egy korrekciós műtétet hajtott végre a sérült lábon, majd (mint azt Marko Vujin esetében is megtette) egy részletes rehabilitációs programot készített a játékosnak, aki ez alapján kezdhette meg a felépülést."

A szóban forgó kontroll-vizsgálatra július közepén kerül sor, ha ott mindent rendben találnak az orvosok, az MKB Veszprém hosszabbtávú szerződést írhat alá a játékossal.

"A rehabilitáció eddig rendben zajlott, viszont a horvát fiatalembernek július 12-én egy utolsó kontrollon kell megjelennie, amelyen eldől, hogy mennyire lesz terhelhető a térde. Amennyiben ez a vizsgálat mindent rendben talál, akkor a Klub véglegesíti a sportolóval kötött 4 éves megállapodást."