Serie A

Egymás után érik a csapások az Intert

A portugál edző, Villas-Boas után az udinei Alexis Sánchezről, valamint a portói Radamel Falcaóról is le kellett mondaniuk.

Morattinak nincsenek nyugodt napjai az elnöki székben - Fotó: AFP

Nem járnak jó napok az Internazionaléra, a csapatnak ugyanis kiszemelt edzőjéről és játékosairól is le kellett mondani. Az Udinese támadójára, Alexis Sánchezre nekik is fájt a foguk, ő azonban a Barcelonához fog szerződni nagy valószínűséggel. Ezt követően néhány napja még tartotta magát a hír, hogy Villas-Boast szeretnék szerződtetni a klub kispadjára, de Moratti sokallta a 15 millió eurós kivásárlási árat, emiatt lemondtak róla.

Azóta a szakember lemondott Portóban, és minden bizonnyal a Chelsea menedzsere lesz. A következő csapást Radamel Falcao Londonba szerződése jelentheti a milánóiaknak. A kolumbiai támadót is nagy erőkkel próbálták a klubhoz csábítani, de úgy tűnik, ő Villas-Boast követheti a Chelsea-hez.

„Ha Villas-Boas a Chelsea-hez megy, teljesen normális, hogy a játékosok, akik közel álltak hozzá, szeretnék követni őt. Radamel most a Copa Américára koncentrál, de annyit elmondhatok, a Porto kevesebb mint 30 millió eurót kér érte” - jelentette ki Claudio Mossi, a 25 éves játékos ügynöke.