Bulvár

Ronaldo megjelenése káoszt okozott Isztambulban - videó

  • VNA

Hiába várta a tömeg Isztambulban Cristiano Ronaldot egy áruház megnyitására, a portugál éppen a miatta kialakult dugó miatt nem jutott el a helyszínre.

Vasárnap a Real Madrid portugál sztárja, Cristiano Ronaldo nyitott volna meg egy bevásárló központot Isztambul belvárosában. A Besiktas klubelnökének meghívására érkező portugál klasszis azonban nem jutott el a helyszínre, hiszen az őt szállító autó konvoj a nagy tömegben nem tudott előre haladni. Amikor a várakozó tömeg megtudta, hogy Ronaldo mégsem jön, mivel sofőrje visszafordult, sokan dühükben rombolni kezdtek.

Arról egyelőre nem érkeztek hírek, hogy személyi sérülés történt-e a kialakult incidensben. Ahogy a lenti videó is mutatja, ettől függetlenül a portugál sztár minden fellépését „kiszagolják” az isztambuli rajongók, így aki élelmes volt, az más helyszínen készíthetett egy - távoli - felvételt róla. Helyszíni beszámolók alapján Ronaldo még szerdáig marad Törökországban, ahol szabadságát tölti. A pihenő pontos helyszíne azonban hétpecsétes titok…